Fornebu

Fornebu

Telepensjonistene i Fornebuforeningen

Vi som utgjør «Telepensjonistenes forening Fornebu» eller Fornebuforeningen som er navnet som benyttes i dagligtale, er tidligere ansatte i Teledirektoratet og senere Telenors sentraladministrasjon som nå er samlet på Fornebu. Foreningen har sitt kontor og sin virksomhet i bygningen til LO Stat som holder til i sentrum av Oslo, nærmere bestemt i Møllergata 10.
Foreningens virksomhet som er betydelig ledes av et styre som består av 8 medlemmer, en arrangementskomite som består av 6 medlemmer, en krokomite som består av 4 medlemmer og en turkomite som består av 3 personer. I tillegg kommer et antall «selvdrevne» aktivitetsgrupper for ulike interessegrupper.
Pr 31. desember 2017 hadde foreningen 325 medlemmer.
I menyen til høyre finner du detaljert informasjon om foreningens møter og annen virksomhet

 

Medlemsmøter, krodager og turer

For de møtene hvor det serveres vin blir påmelding ved betaling av adgangsavgiften.  For de andre medlemsmøtene må alle som ønsker å delta melde seg på til vår epostadresse telep-se@online.no

Fristen for påmelding uansett type møte er minst 4 arbeidsdager før møtene.
Påmeldingene blir ikke besvart

——————————————————————————————————————————————————

Vil du gi din støtte til Telepensjonistenes forening Fornebu?

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen  du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i Telepensjonistenes forening Fornebu.

Mere informasjon  om grasrotandelen finner du her

 

På medlemsmøtet 10. oktober kl 15.00 vil  Per Edgar Kokkvold holde foredrag om:
«Er norsk presse virkelig så ille som sitt rykte?»
Kokkvold vil også, etter ønske fra styret, fortelle om Winston Churchill, som startet sin eventyrlige karriere som Storbritannia mest kjente og best betalte journalist.
I programmet som ble sendt ut tidligere står det at han skal snakke om «Ytringsfrihet. Retten til å si det andre ikke liker å høre».
Dette ble endret da han har holdt dette foredraget tidligere.

 

Nytt knep: utpressing via e-posten

| fornebu-seniornett

Alle som bruker epost er mye plaget av det som kalles spam eller søppelpost. Det sies at mellom 90 og 95% av all epost er i denne kategorien. Et stort problem altså. Du kan lese mere om dette her:Les mer

Kromøtet 3. oktober kl 12

| Møte- og krodager

Vidar Løvik som er leder av pensjonistforeningen EVRY vil informere om arbeidet de gjør for å skaffe nye medlemmerLes mer

Se alle