Hei alle sammen!

Hei alle sammen!

Den nye lederen; Aina Holen, har ordet

Hei alle sammen

2012 har kommet godt i gang, og jeg har overtatt som leder i foreningen vår etter Jan. Et gammelt uttrykk er at «det er ikke lett å hoppe etter Wirkola» og som nybakt leder kan jeg  bare love å gjøre så godt jeg kan.

I løpet av 2011 økte medlemsmassen vår, og vi har nå passert 100 medlemmer! Veldig bra – og enda tror vi det kan bli flere av oss. Medlemmene kommer hovedsakelig fra Kongsvinger – samt noen medlemmer i Odal og Solør.

Økonomien i foreningen er fortsatt god – noe som i 2011 gjorde at det ble gjennomført flere turer enn tidligere – bilder fra noen av turene ligger under «reiser og arrangementer».

Vi holder fortsatt ca 2 medlemsmøter i året i tillegg til turer, grillkveld og julebord. Det har blitt enklere å få til turer ettersom vi har fått til et samarbeid med jernbanepensjonistene og det er dermed lettere å fylle opp en buss.

Det er så langt lagt opp til to «langturer» – en til Savalen sammen med jernbanepensjonistene og det er reservert et antall plasser på juletur til Riga. Dessverre ble det totalt for få påmeldte til Savalen så det ble ingen tur dit. Det er planlagt en heldagstur til Mårbakka og Rotneros i august, og vi vil forsøke å få til noe mer aktivitet til høsten.

Vi forsøker å lage tilbudene om turer og tilrettelegge møter slik at flest mulig av medlemmene kan ha mulighet til å delta og på den måten føle tilhørighet til foreningen. Dette er imidlertid ikke alltid like enkelt, fordi mange av oss er gamle, sliter en del med helsa og avstandene kan for mange virke store. Særlig for de som bor utenom Kongsvinger.

Til slutt benytter jeg anledningen til å ønske alle en riktig fin sommer!

 

Aina H