Hyggelig tur til Charlottenberg

Torsdag 19. mars 2015 var det busstur til Charlottenberg for telepensjonistene i Gjøvik lokalforening. Vi startet fra Gjøvik tidlig torsdag morgen og 28 deltagere hadde en fin tur.

Turen startet torsdag morgen i alt 28 medlemmer deltok.

Etter et par timers kjøring stoppet vi på Slobrua hvor vi fikk servert litt å bite i før vi dro videre til Charlottenberg.

GJV-SlobruaHer har vi kommet til Slobrua hvor vi fikk formiddagsmat. Dette serveringsstedet er kanskje ikke så kjent, men absolutt et sted langs veien som er verd å besøke for alle som ferdes i retning Kongsvinger og Sverige. Vi hadde et hyggelig opphold og gode rundstykker til alle.

Etter ytterligere litt kjøring kom vi til Charlottenberg kjøpesenter der vi tilbragte 3 timer og de fleste handlet inn varer til å fylle opp frysere og kjøleskap hjemme med både det ene og andre. Før vi forlot Sverige var vi en rask tur innom Eda for å kjøpe det som eventuelt fremdeles manglet.

GJV-Svenske

På Eda traff vi denne svensken, men vedkommende er nok ikke helt representativ for befolkningen i sin alminnelighet. Han ville heller ikke la seg intervjue.

 GJV-Leder og nestlederLeder og nestleder har handlet inn og her gjenstår det bare å pakke inn resten. De hadde visst funnet tonen!
 GJV-KassererKasserer Dagrun entrer bussen og er fornøyd med dagens innsats.

Vi kom tilbake til Gjøvik ved sjutiden på kvelden og alle var enige om at dette hadde vært en fin tur. Veldig hyggelig å være sammen med tidligere kolleger og bekjente en hel dag.