Julebord Telepensjonistene Bodø/Salten 2017

Fredag 8. desember møttes 50 telepensjonister fra Bodø/Salten til årets julebord.

Nok et julebord med god stemning, glade pensjonister, spennende quiz, allsang og fin musikk!
Avdelingens leder Gerd Blomstrand Kristensen ønsket velkommen og presenterte kveldens program.
Tusenhjemmets kjøkken bød på tradisjonell julemat i hyggelige omgivelser. Etter måltidet som forøvrig ble avsluttet med dessert og kaffe kom Gerd fram og fikk forsamlingen i julestemning med «Lofotstjerna». Denne fortellinga  av Sølvi Ytterstad er snart blitt en tradisjon på foreningens julebord.

Gerd leste historien «Lofotstjerna» for en lydhør forsamling, og til stor applaus.

 

Musikkgruppa fulgte opp på glimrende vis, med «Et lys imot mørketida» av Trygve Hoff. Telepensjonistene Bodø/Salten er  kanskje den eneste lokalforeningen med eget orkester?  Nita, Thomas og Sture har gjennom lang tid sørget for god underholdning på møtene.

 

Her fremføres Trygve Hoff sin «Et lys imot mørketida»

 

Deretter overtok quiz-generalen Arne Kjell Dahlmo podiet. En konkurranse så spennende at tankene gikk tilbake til øyeblikket da Oddvar Brå brakk staven.  Dog ble det ikke delt førsteplass denne kvelden – og det seirende laget mottok vel fortjente premier!

Festen fortsatte med utdeling av premier fra loddsalg, og mulighet for forfriskninger fra baren. Når de siste gikk hjem vites ikke, men det var i alle fall etter at skribenten forlot selskapet.

Bilder fra julebordet 2017 (klikk for større bilder).