Medlemsmøte på lauvesetra 8 oktober.

Medlemsmøte på lauvesetra 8 oktober.

Berit ønsker velkommen.

P1080312

Torleif Refsholt forteller om løypenettet i Vestmarka.

 

P1080313

Kjell Reisz forteller.

 

TELEPENSJONISTENE LARVIK

Medlemsmøte 8. oktober 2014

Tur til Lauvesetra

 

Denne gangen hadde vi valgt å dra på tur.  Turistforeningens hytte, Lauvesetra var mål for dagens utflukt.  Været viste seg ikke fra sin beste side denne dagen, men vi fulgte ordspråket «ut på tur, aldri sur». Medlemmene hadde kledd seg etter været, og dessuten hadde vi nøkler til bommen, så de som ikke ville ta seg en skautur på beina, kunne kjøre helt til døra.

To av medlemmene hadde dratt opp på forhånd, og da resten av turgjengen kom, brant det livlig på peisen.

En av våre medlemmer, Thorleif Refsholt, fortalte om løypenettet i Vestmarka og områdene rundt Larvik.  Han har hele livet vært en ivrig skiløper og kan løypene ut og inn.  Det var interessant å høre på, ikke minst var det moro å høre om alle gangene han hadde gått Vindfjell-løpet, som den gang gikk fra Vindfjell til Larvik. Det hadde vært mange muntre episoder, og flere av medlemmene supplerte med små historier.

Nistepakkene og termosene kom på bordet og praten gikk livlig. Berit Olafsen ledet møtet, og det var 16 medlemmer til stede.  Kjell Reisz fortalte om sine turer og også om foreldrene, Synnøve og Arthur, som også var ivrige skiløpere.

Hva gjør det at høstværet slo til denne dagen, og regnet hølja ned? Det er moro å være på tur. Det gir trivsel og samhold. En vellykket dag for telepensjonistene.

Ref.: Asbjørg Holt Samuelsen