Juletur med Fornebu-avdelingen til Lübeck

Juletur med Fornebu-avdelingen til Lübeck

Kunne du tenke deg en tur til julemarkedet i Lübeck? Nå har Telepensjonistene i Oslo anledning til å bli med Fornebu-foreningen på juletur til Lübeck 10. - 13. desember.

Nedenfor finner du utlysningsteksten fra Fornebu-foreningen for denne turen.
Oslo-medlemmer kan også melde seg på direkte til Fornebu-foreningen som vist nedenfor:

################

Turkomiteen inviterer til

Julemarkedstur til Lübeck 10. – 13. desember 2018

La en julehandel dette året bli en spesiell opplevelse sammen med gode reisevenner. Julemarkedet i den vakre hansabyen Lübeck er hovedmålet, men vi får god anledning til å skaffe oss julegaver og julepynt, den berømte Niederegger-marzipan, mat og drikke også i Kiel og om bord på MS Color Magic/Fantasy.

Den levende middelalderbyen står på UNESCOs verdensarvliste, og er med sin særpregede atmosfære vel verdt et besøk. Med buss og til fots skal vi oppleve den maleriske arkitekturen – bygninger i rød murstein og bindingsverk, brosteinsgater og trange smug, imponerende byporter og kirketårn. Den egenartede gamlebyen er respektfullt gjenreist etter krigens store ødeleggelser.

I dag er Lübeck igjen en av Tysklands viktigste handelsbyer, og selvsagt er hansabyen Bergen dens vennskapsby i Norge. Hvis du er interessert i historie og arkitektur, anbefales du å finne mer informasjon og flott billedmateriale om Lübeck på nettet.

Detaljert reiseprogram med priser finner du her: Telepensjonistene Fornebu – Juletur til Lübeck.
(Drikke til middager er ikke inkludert i prisen.)

^^^^^^^^^^^^^^^

Turkomiteen arrangerer turer primært for Fornebuforeningen, men medlemmer av andre lokalforeninger kan delta etter følgende retningslinjer:

  1. Medlemmer av Fornebuforeningen m/ en ledsager
  2. Medlemmer av andre telepensjonistforeninger m/en ledsager
  3. Andre ledsagere

Deltakere under a) har førsterett til turen de to første ukene etter turkunngjøring. Deretter åpnes for øvrige deltakere dersom ledige plasser. Da blir alle senere påmeldinger (under a, b, c) prioritert etter påmeldingstidspunkt.

Påmeldingsfrist: Mandag 8. oktober 2018. Påmeldinger registreres kronologisk og skal inneholde opplysning om navn, fødselsår, rom-/lugarvalg, samt påstigningssted *)
————————–
Påmelding til: Mette Hummelvoll, epost m-joh-hu@online.no
eller SMS til tlf 905 14 798.
————————–
Betalingsfrister: Det sendes ikke ut innbetalingsgiro.
Depositum kr 1500,- pr deltaker betales innen mandag 15.okt. Restbetaling innen mandag 29. okt 2018. Den enkelte vil i god tid få beskjed om restbeløp ut fra antall deltakere og ev spesielle lugarønsker. Ved ev. avlysning pga for få deltakere vil innbetalinger refunderes.
————————–
Konto: Telepensjonistenes forening Fornebu 1450.12.80489
————————–

*) Operatørens buss står parkert i Drammen, og passasjerer kan gå på/av der og innover mot Oslo, f.eks. på Asker stasjon, Sandvika stasjon, Lysaker bussholdeplass.

Viktig:
Husk å sjekke at pass og reiseforsikring er orden – og at gode sko og kontanter behøves på julemarked. Betalingskort er ikke så vanlig i Tyskland som her.

################