Planlagte turer 2019

Her finner du informasjon om hva turkomiteen konkret jobber med av kommende turer

Planlagte turer ett år framover. Datoer, hvis oppgitt er endelige. Innholdet rimelig fastlagt. Prisen omtrentlig avhengig av antall, euro-kurs og annet.

28. august august blir det nok en dagstur – denne gang til Magnor glassverk og derfra via Charlottenberg og Arvika til Klässbol linveveri og hjem via Töcksfors. FOR-Klässbol-og-Magnor    Turen kunngjøres 12. juni.

Høstens store og opplevelsesrike reise går til Romania søndag 6. oktober til søndag 13. oktober.  Se nærmere beskrivelse her:  Kunngjøring av høsttur til Romania Vi starter med omvisning i Bucuresti, Balkans Paris, hvor vi utforsker verdens nest største offentlige bygning, det tidligere presidentparets villa og andre severdigheter. Vi drar videre til byen Brasov i hjertet av Transilvania, med smaking av vin og ost underveis. Med base i Brasov besøker vi Sinaia, «Karpatenes perle», med det berømte Peles slottet, den tidligere kongefamiliens sommerresidens. Vi besøker også Bran-slottet, det påståtte bostedet til vampyrgreven Dracula. Turen fortsetter til byen Sibiu i hjertet av Romanias gastronomiske region. Her blir det både festningsbesøk og en rumensk kveld. På returen til Bucuresti får vi med oss Curtea de Arges (hvis veien dit er farbar), som har en spesiell plass i alle rumeneres hjerte – kultur, historie, religion og overtro. Draculas egentlige slott finnes i nærheten. Turen avrundes med avskjedsfest i Bucuresti i Ølkjerren, en kjent showrestaurant med artistisk program. Påmeldingsfrist var 12. mars.

En juletur er hyggelig tradisjon. Denne gang ønsker vi å kunne tilby  en tredagers tur
til Praha 3. – 6. desember.FOR Juletur Praha Praha blir ofte omtalt som en av Europas vakreste byer. Mange har kanskje vært i Praha før. Vi planlegger derfor noen severdigheter og aktiviteter som man ikke opplever når man reiser på egenhånd. Turen ble kunngjort
6. mai. Påmeldingsfrist mandag 3. juni. Se for øvrig tilsendt email for nærmere detaljer.

 

 

Med hilsen turkomiteen


De som ikke har epost adresse, vil få melding på SMS når det kommer ny informasjon fra turkomiteen.
De må så ta kontakt med turkomiteen eller en i styret for å få mer informasjon.