Telenors julekonsert 2017

Telepensjonistene inviteres også i år til å delta på Telenors julekonsert

Telenors Julekonsert 2017 har premiere 30. november i Lademoen Kirke i Trondheim, og legger deretter ut på en turné rundt i landet. Turneen starter i Jakobskirken i Oslo 6. desember og fortsetter videre til Stavanger, Kristiansand og Bergen før den ender i Tromsø 14. desember.

Årets solist er Marius Roth Christensen. Marius er til daglig solist ved den Norske Opera, men er også kjent som gitarist i bandet Seigmenn. Han får selskap av et kor, og et band ledet av Kjetil Bjerkestrand. Programmet består som vanlig av en blanding av kjente og kjære julesanger og andre stemningsfulle sanger.  Alt er selvfølgelig arrangert spesielt for Telenors julekonsert!

 

Konserten i Trondheim er dessverre allerede fulltegnet, men på de øvrige konsertene er det fortsatt ledige plasser som vi som telepensjonister kan benytte oss av. Klikk på den konserten du ønsker å delta på for nærmere informasjon og påmelding!

Oslo 6. desember, kl. 18:00
Oslo, 6. desember kl. 20:00
Stavanger, 7. desember
Kristiansand, 8. desember
Bergen, 11. desember
Tromsø, 14. desember

Vi er bedt om å presisere at lenkene til de respektiver konsertene ikke skal distribueres til andre enn telepensjonistene.

Velkommen til konsert!