Telenors reiseavtaler

Bestilling av reiser gjennom Egencia Leisure

Telenors pensjonister kan benytte konsernets reiseavtaler.  Avtalene kan også benyttes av nærmeste familie, dvs ektefelle og barn, når du bestiller reisen og dessuten selv er med på turen.

Alle bestillinger må gå gjennom Egencia Leisure, som har følgende kontaktinformasjon:

Åpningstider: Man-fre 08-16
E-post:             norway.leisure@viaegencia.com
Telefon:           23 15 05 00

De kan også gi informasjon om hvilke hoteller Telenor har avtale med til enhver tid.

Når du bestiller reiser gjennom Egencia Leisure må du benytte ditt private kredittkort.

Transaksjonsgebyr
Egencia Leisure har rett til å belaste transaksjonsgebyrer ihht. konsernavtalen med Telenor ved bestilling av private reiser. En bestilling kan f.eks. bestå av 1 flybillett og 1 hotellopphold.

Det er gratis å bestille charterferie hos Egencia Leisure. Gebyrer fra underleverandører/arrangører som feks avbestillings- eller endringsgebyrer, beslastes i henhold til gjeldende regler fra leverandøren.

Telenors flyavtaler
Telenors avtaler dekker de viktigste flyselskapene og destinasjonene for Telenor i Norge, til Europa og oversjøisk. Hovedsakelig gjelder avtaleprisene i businessklasse og fleksibel økonomiklasse (det vil i praksis si de dyreste billettene). Dette er billetter som i de fleste tilfeller kan endres, avbestilles og refunderes uten gebyr frem til avreise.

Egencia Leisure kan forøvrig skaffe alle slags billigbilletter (økonomibilletter med restriksjoner), unntatt billettene fra de rene lavprisselskapene som Ryanair  og lignende. Billigbillettene er stort sett billetter som må betales ved bestilling og som ikke kan endres, avbestilles eller refunderes. De billigste billettene får du  som regel hvis du bestiller i god tid før avreise.

Billigbilletter innenlands har lave rabattsatser i Telenors flyavtaler. Billigbilletter innen Europa og oversjøisk har ikke rabatter.

Transport til/fra Gardermoen
Tog/buss til og fra Gardermoen bestilles ikke hos Egencia Leisure. De prisene vi får med pensjonistrabatt er mer gunstig enn Telenors avtalepriser:

  • Flytoget: 50 % pensjonistrabatt
  • NSB: 50 % pensjonistrabatt
  • SAS Flybussen: 50 % pensjonistrabatt
  • Nor-Way Bussekspress: 25-50% pensjonistrabatt

Bussbillettene betales ved ombordstigning. Togbillettene betales ved ombordstigning eller i billettluka hos NSB.

Hoteller
Telenor har avtaler med de viktige hotellkjedene i Norge. Avtalene gir god hotelldekning og gunstige priser, særlig i Norge, Sverige og Danmark. Utenom Skandinavia benytter Telenor i stor grad Egencia Leisure sine hotellavtaler.  Avtaleprisene ligger godt under hotellens standarpriser (det vil si i forhold til de dyreste prisene).

Rabattene er som regel størst på de hoteller Telenor benytter mest. I Norge får du dobbeltrom til enkeltrompris i midtuke (tirs-tors), dvs. at du ikke betaler tillegg for ledsager. Telenor har ikke rabattavtaler på kampanje- og
weekendpriser, men Egencia Leisure hjelper deg å finne gode tilbud.

Leiebil
Telenors avtalepriser er basert på leiebil i forretningsreisesammenheng og vil falle relativt dyrt. Egencia Leisure kan tilby gode leiebilpriser for ferie i utlandet.