Aktivitetsstaus for april

Det blir fortsatt ikke arrangert medlemsmøte i Bergen.

Gode telepensjonister..

Jeg sender nå en oppdatering fra siste styremøte. Der bestemte vi at det ikke blir medlemsmøte i mai heller. Vi begynner jo nå å bli fullvaksinert de fleste av oss, men myndighetene slipper ikke opp før tidligst i midten av mai.

På styremøtet ble det diskusjon om vi skal invitere til et møte i juni, trolig den 8. juni.  Det blir i så fall mulig hvis kirken har plass  til oss og at restriksjonene er opphevet. Styret skal igjen ha møte den 4. mai, og da må det tas en avgjørelse.

Ellers er det digitalt landsmøte den 14. april. Det blir spennende om vi får en god avvikling på det. Alle Bergen og Hordalands delegerte skal være samlet på Kokstad.

Nå håper jeg at våren snart kommer for fullt og at vinteren har gjort sitt denne sesongen.

Ha det fint alle sammen.

På vegne av styret

Ulf


 

Jeg velger meg april

Jeg velger meg april
I den det gamle faller,
i den det ny får feste;
det volder litt rabalder,
– dog fred er ei det beste,
men at man noe vil.

Jeg velger meg april,
fordi den stormer, feier,
fordi den smiler, smelter,
fordi den evner eier,
fordi den krefter velter,
– i den blir somren til!

Bjørnstjerne Bjørnson