Dette er den nye lederen for Telepensjonistene Bodø/Salten

En kort prat med vår nye leder Arne Jan Knudsen

Velkommen som ny leder i Telepensjonistene Bodø/Salten, Arne Jan.
Hvordan har du det i ny rolle?
Jeg har ikke fått helt oversikt over jobben enda, men med et solid styre i ryggen så skal dette gå bare bra. Når man overtar jobben etter en så engasjert dame som Gerd, vet man jo at det kan bli utfordrende. Men det skal i utgangspunktet ikke bli merkbare forandringer i det opplegget som har vært.

Litt om deg selv?
Er født og oppvokst på Nygårdsjøen (Innervik) i Gildeskål. Etter endt Realskole (Inndyr 1970/1971) begynte jeg som hjelpearbeider i Telenor i august 1971.
Flyttet til Bodø i 1972, er gift og har to døtre, som igjen har gitt oss 5 barnebarn (5 gutter).
Har jobbet i Telenor hele min yrkesaktive karriere. Montørkurs 1972-74, planleggerkurs og teknisk fagskole er gjennomført i Telenor regi. Jobbet i Bodø helt frem til pensjonisttilverelsen startet til jul-2015.

Du er jo en engasjert person med mange interesser. Ny som pensjonist er du også.
Hvordan opplever du overgangen til pensjonisttilværelsen?
Overgangen til pensjonisttilværelsen har for meg vært veldig bra. Har hjulpet slekt og venner med diverse småjobber, samt siste året vært engasjert som vaktmester  i borettslaget der jeg bor. Ellers er det litt trim for å holde kroppen igang…  spiller blant annet bowling for TELE i Trivselsserien, sammen med 4 kollegaer fra Telenor.

Spesielle saker du brenner for?
Har ingen spesielle saker som jeg jobber aktivt for men all sport og særdeles fotball (Bodø Glimt og Arsenal) har vært mitt hjerte nærmest i alle år.

Hvor tilbringer du påsken?
Fra 1986 har vi tilbrakt påsken hvert år på hytta i Gildeskål. I år er det litt frem og tilbake pga sykdom i familien,    samt at vi får besøk på Langfredag av datter og svigersønn samt 2 gutter (3 og 1 år). Det blir en koselig hjemme-påske, med muligheter for noen dagsturer til Gildeskål.

Jeg vil forøvrig benytte anledningen til å ønske alle Telepensjonister en riktig God Påske.