Fornebu

Fornebu

Telepensjonistene i Fornebuforeningen

Vi som utgjør «Telepensjonistenes forening Fornebu» eller Fornebuforeningen som er navnet som benyttes i dagligtale, er tidligere ansatte i Teledirektoratet og senere Telenors sentraladministrasjon som nå er samlet på Fornebu. Foreningen har sitt kontor og sin virksomhet i bygningen til LO Stat som holder til i sentrum av Oslo, nærmere bestemt i Møllergata 10.
Foreningens virksomhet som er betydelig ledes av et styre som består av 7 medlemmer, en arrangementskomite som består av 6 medlemmer, en krokomite som består av 4 medlemmer og en turkomite som består av 3 personer. I tillegg kommer et antall «selvdrevne» aktivitetsgrupper for ulike interessegrupper.
Pr 31. desember 2022 hadde foreningen 269 medlemmer.
I menyen til høyre finner du detaljert informasjon om foreningens møter og annen virksomhet

 

Medlemsmøter, krodager og turer

For de møtene hvor det serveres vin blir påmelding ved betaling av adgangsavgiften.  For de andre medlemsmøtene må alle som ønsker å delta melde seg på til vår epostadresse (ny epostadresse kommer snart)

Fristen for påmelding uansett type møte er 1 uke før møtene.

Påmeldingsfrist for medlems- og kromøter er nå endret til 7 dager før møtene. Det betyr at påmelding må skje onsdag i uka før møtet skal finne sted. Dette er på grunn av at det tar tid før betaling kommer inn på konto i banken, og det blir problemer med bestillingen av mat fra kantina. Matbestilling til møtet må sendes til kantina senest mandag morgen.

Vipps er tenkt brukt som alternativ til kontanter på kromøter og loddsalg på medlemsmøter.

 

Facebookgruppe Fornebuforeningen

Styret har besluttet å etablere en egen facebookgruppe for Fornebuforeningen. Tilsvarende facebookgrupper har blitt etablert av flere andre lokalforeninger.

Hensikten med facebookgruppen er å gjøre det enklere å nå ut til medlemmene med informasjon. Det er imidlertid ikke meningen at dette skal være en enveis-kanal, og vi håper at de som blir med i gruppen vil hjelpe oss med å fylle den med innhold ved å bidra med innlegg og kommentarer.

Du finner den nye facebookgruppen ved å klikke på denne lenken

https://www.facebook.com/groups/1513807562447380

eller søke opp Telepensjonistene Fornebu på Facebook.

Gruppen er først og fremst ment for medlemmene av Fornebuforeningen. Vi har imidlertid valgt å ikke ha noen begrensninger i hvem som kan bli medlem. Så hvis du kjenner noen som har tilknytning til Televerket/Telenor og som kanskje også kunne tenkes å melde seg inn i foreningen, er det fint om du tipser om facebookgruppen.

Vi håper å se deg på facebookgruppen Telepensjonistene Fornebu!

 

Vil du gi din støtte til Telepensjonistenes forening Fornebu?

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i Telepensjonistenes forening Fornebu.
Mere informasjon om grasrotandelen finner du her Grasrotandelen | Norsk Tipping (norsk-tipping.no)

Båttur på Oslofjorden

| Diverse

Værmeldingen var ikke lovende , det var spådd regn og vind, så det var med litt blandede følelser undertegnede møtte opp på Rådhuskaia den ettermiddagen. Men det ble en svært vellykket tur ut på sjøen for de ca 20 som hadde meldt seg på. Turen gikk ut til Snarøya og gjennom Snarøysundet, og deretter cruiset vi mellom småøyene i Oslofjorden. Reker, loff og majones med godt drikke til smakte fortreffelig. Vi satt tørt og godt under tak og merket ikke noe til vind og regn. Det ble også litt sightseeing «by night» fra sjøen da vi kom innover igjen.Les mer

Nytt styre

| Styret

Årsmøtet ble avholdt 15. februar i Møllergata 10. Greta Leinann Johansen takket for seg som leder. Hun har  i mange år gjort en  god jobb i styret, først som sekretær, og deretter som leder. Einar Nymoen overtar som leder etter Greta.  Sigrid Talleraas er ny sekretær.Les mer

Se alle