Fornebu

Fornebu

Telepensjonistene i Fornebuforeningen

Vi som utgjør «Telepensjonistenes forening Fornebu» eller Fornebuforeningen som er navnet som benyttes i dagligtale, er tidligere ansatte i Teledirektoratet og senere Telenors sentraladministrasjon som nå er samlet på Fornebu. Foreningen har sitt kontor og sin virksomhet i bygningen til LO Stat som holder til i sentrum av Oslo, nærmere bestemt i Møllergata 10.
Foreningens virksomhet som er betydelig ledes av et styre som består av 7 medlemmer, en arrangementskomite som består av 6 medlemmer, en krokomite som består av 4 medlemmer og en turkomite som består av 3 personer. I tillegg kommer et antall «selvdrevne» aktivitetsgrupper for ulike interessegrupper.
Pr 31. desember 2020 hadde foreningen 284 medlemmer.
I menyen til høyre finner du detaljert informasjon om foreningens møter og annen virksomhet

Medlemsmøter, krodager og turer

For de møtene hvor det serveres vin blir påmelding ved betaling av adgangsavgiften.  For de andre medlemsmøtene må alle som ønsker å delta melde seg på til vår epostadresse telep-se@online.no

Fristen for påmelding uansett type møte er 1 uke før møtene.

Vipps er tenkt brukt som alternativ til kontanter på kromøter og loddsalg på medlemsmøter.

 

Vil du gi din støtte til Telepensjonistenes forening Fornebu?

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i Telepensjonistenes forening Fornebu.
Mere informasjon om grasrotandelen finner du her
Påmeldingsfrist for medlems- og kromøter er nå endret til 7 dager før møtene. Det betyr at påmelding må skje onsdag i uka før møtet skal finne sted. Dette er på grunn av at det tar tid før betaling kommer inn på konto i banken, og det blir problemer med bestillingen av mat fra kantina. Matbestilling til møtet må sendes til kantina senest mandag morgen.

 

Da er sommeren på hell, og vi er klare for å starte opp igjen med høstens program. Onsdag 21. september feirer vi 30 års jubileum for foreningen. Invitasjon er sendt ut til alle medlemmer. 
Legg merke til påmeldingsfristen som er 10. september. 

FOR Invitasjon til 30 ars jubileum TP Fornebu[4409]

Scenefryd og på scenekanten med Sissel Gran på Litteraturhuset.

| Kulturtilbud på dagtid

Dramalesning av teaterstykket «Alderens vår» - en komedie med en alvorlig undertone. Det er rollene over 65 år som bærer hovedrollene og skuespillerne er kjent fra TV, film og teater. Vi avslutter arrangementet med «På scenekanten med Sissel Gran». Sissel vil koble samtalen til teaterteksten «Alderens vår» og sin egen bok «Inni er vi alltid unge». Hun brenner for å synliggjøre de eldre i samfunnet og byr på innsikt og underholdende tanker. Varighet på arrangementet: 2 timer og 45 minutter med en kort pause. Pris: 200,- ber billett. Mer om arrangementet i vedlagte flyer.Les mer

Program 2. halvår 2022

| Program

Her finner du informasjon om planlagte medlemsmøter og aktivitetr for neste halvår. Du finner også kontaktinformasjon for styret og for de forskjellige komiteene.Les mer

Se alle