Fornebu

Fornebu

Telepensjonistene i Fornebuforeningen

Vi som utgjør «Telepensjonistenes forening Fornebu» eller Fornebuforeningen som er navnet som benyttes i dagligtale, er tidligere ansatte i Teledirektoratet og senere Telenors sentraladministrasjon som nå er samlet på Fornebu. Foreningen har sitt kontor og sin virksomhet i bygningen til LO Stat som holder til i sentrum av Oslo, nærmere bestemt i Møllergata 10.
Foreningens virksomhet som er betydelig ledes av et styre som består av 7 medlemmer, en arrangementskomite som består av 6 medlemmer, en krokomite som består av 4 medlemmer og en turkomite som består av 3 personer. I tillegg kommer et antall «selvdrevne» aktivitetsgrupper for ulike interessegrupper.
Pr 31. desember 2019 hadde foreningen 308 medlemmer.
I menyen til høyre finner du detaljert informasjon om foreningens møter og annen virksomhet

Medlemsmøter, krodager og turer

For de møtene hvor det serveres vin blir påmelding ved betaling av adgangsavgiften.  For de andre medlemsmøtene må alle som ønsker å delta melde seg på til vår epostadresse telep-se@online.no

Fristen for påmelding uansett type møte er 1 uke før møtene.

  Endelig er det lys i tunnelen og vi kan igjen så smått begynne å planlegge aktiviteter i foreningen. 

Vi ønsker våre medlemmer en riktig god sommer. Velkommen tilbake til høstens arrangementer som vi håper kan gjennomføres som planlagt.

 

Vil du gi din støtte til Telepensjonistenes forening Fornebu?

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i Telepensjonistenes forening Fornebu.
Mere informasjon om grasrotandelen finner du her
Påmeldingsfrist for medlems- og kromøter er nå endret til 7 dager før møtene. Det betyr at påmelding må skje onsdag i uka før møtet skal finne sted. Dette er på grunn av at det tar tid før betaling kommer inn på konto i banken, og det blir problemer med bestillingen av mat fra kantina. Matbestilling til møtet må sendes til kantina senest mandag morgen.

 

.

 

Program høsten 2021

| Program

Vedlagt er høstens program. Her finner du også kontaktinformasjon til medlemmer i styret og de forskjellige komiteene.Les mer

Årsmøtet 2021

| Styret

På grunn av koronapandemien kan vi dessverre ikke møtes fysisk til årsmøte. Her er informasjon om hvordan vi likevel vil behandle årsmøtesakene.Les mer

Toten og Gjøvik

| Reiserapporter

19. august var Fornebuforeningen på en dagstur til Toten og GjøvikLes mer

Se alle