Besøk i Ælvespeilet

Lørdag 26. oktober var telepensjonistene i Telemark på besøk i Ælvespeilet.

Telepensjonistenes forening Telemark i Ælvespeilet 26. oktober 2013

25 personer var med da Telepensjonistenes forening Telemark hadde omvisning i det nye kulturhuset Ælvespeilet i Porsgrunn lørdag 26. oktober. Først hadde vi en omvisning i bygget. Vi var innom storsalen med 350 plasser, den liten sal hvor det er ca 150 plasser i tillegg en liten sal og et ”greenroom”. Ved eventuelt et ungdomsarrangement er det mulig å fjerne alle sitteplasser ved et enkelt håndgrep, og scener kan heves eller senkes. Vi kunne dessverre ikke besøke Kunsthallen som også ligger i bygget. Der var de i full gang med å sette opp en utstilling. Men ellers gikk vi gjennom det meste.

Etter omvisningen fikk vi servert deilig varm, sterk kyllingsuppe med dertil hørende rundstykker samt en kopp kaffe eller noe annet drikkendes for de som ønsket det.

Så var tiden kommet for kveldens høydepunkt. I storsalen så vi forestillingen ”008 fyrer løs” med Tor Erik Gunnstrøm og Jan Roger Henriksen. Gunnstrøm trenger ingen nærmere presentasjon for folk i Grenland, men Jan Roger Henriksen sies å være en av verdens beste buktalere. Og det kan vi som så han i Porsgrunn skrive under på. Det var en kjempeflott forestilling med massevis av latter, gode historier og mange morsomme hånddukker.
Det var en hyggelig lørdagskveld. Dette kan vi se mer av.