Hyggelig tur til Charlottenberg

Telepensjonistene Gjøvik var på busstur til Charlottenberg 16. mars

Etter ønske fra mange medlemmer, ble det arrangert busstur til Charlottenberg onsdag 16. mars. Solen skinte fra en nesten skyfri himmel og i alt 28 medlemmer deltok. Vi kan nok en gang konstatere et vellykket opplegg med fornøyde deltagere.

GJV-2016-03-16 deltagere AGJV-2016-03-16 deltagere BStart var som vanlig fra Statoil Mjøstranda. Etter ca to timers kjøring tok vi en kaffepause og noe å bite i på Slobrua. Dette er et hyggelig spisested rett før Kongsvinger.

 

Vel framme på Charlottenberg shoppingsenter var det opp til den enkelte å benytte tiden til shopping og et bedre måltid. Vi ble behørig minnet om at påsken står for døren og det manglet ikke på tilbud.

GJV-2016-03-16 påskehøne i Charlottenberg

 

Etter hvert ble bussen fyllt opp med saker for alle behov og det var på tide å  snu hjemover igjen.

GJV-2016-03-16 svenskerUtenfor EDA Supermarked traff fotografen på disse to svenskene og som villig lot seg fotografere. De var ikke av den snakkesalige typen og minnet vel mest av alt om noen kjendiser på filmlerretet fra 50-tallet.

 

 

 

GJV-2016-03-16 på handleturGausdal turbuss stillte med en stødig sjåfør og som bragte oss alle vel frem og tilbake. Her er tre av deltagerne på vei til bussen med velfylte poser og sjåføren stillte opp med mye plass i bussen. Alt i alt en vellykket tur som alle deltagerne satte pris på.