AVLYST på grunn av dårlig oppslutning blant medlemmene!!Teateroppsetningen ”Den Glade Enke”

Med Telepensjonistene til Oslo nye Teater for å se/høre oppsetningen ”Den Glade Enke” Onsdag13. april

Herborg Kråkevik bekler den velkjente rollen Hanna Glawari – den glade enke – fra onsdag til lørdag hver uke. Mandager og tirsdager spilles rollen Hanna Glawari av Julie Støp Husby. De suppleres av et storslått og heltent ensemble bestående av 31 artister, inklusiv stort live orkester. Andre roller bekles av bl.a. Hans Marius Hoff Mittet som grev Danilo Danilowitsch, Anders Hatlo/Trond Høvik som ambassadøren Baron Mirco von Zeta og Mari Lerberg Fossum som Valencienne.

I en deilig miks av Moulin Rouge og burlesk sirkus, befinner vi oss i Paris og i «la belle époque», hvor livet leves i alle fasetter og jakten på lykken er grenseløs. 

 Vår fornyede versjon av klassikeren Den glade enke er i Svein Sturla Hungnes’ bearbeidelse forvandlet til en forrykende fest.

 De strålendende anmeldelsene vitner om at suksessduoen Hungnes og Aamodt nok en gang har klart å skape teatermagi utenom det vanlige.

Velkommen til musikalen Den glade enke!

 

Avreise fra Sandbakken- Sarpsborg-Fredrikstad- Moss for kjøring til Oslo og Det Gamle Raadhus. Her inntas en en 2-retters middag før vi tar turen over til Det norske Teater hvor vi skal overvære forestillingen

”Den Glade Enke”

Etter store musikalske opplevelser går turen tilbake til Sarpsborg.

Pris pr medlem ved 40 – 50 deltagere: kr 1200,- Ikke medlem 1490

Prisen inkluderer:

  • Busstransport
  • 2-retters middag på Det Gamle Raadhus
  • forestillingen «Den Glade Enke»

Påmelding til: Sarpsborg:  

Gunnar Øverland   tlf. 69168748/90020698                          

Fredrikstad:  Erik Raymond Pettersen  47415476                         

Moss:           Erik Lauritsen                   69620122    

 

Innen: 13. mars  2016 Påmeldingen er bindende

Det Gamle Raadhus

Gamle Raadhus ble bygget av rådmann Lauritz Hansen i 1641 med økonomisk bistand fra kong Christian IV. Opprinnelig ble Gamle Raadhus bygget som Oslos første rådhus, men senere ble det brukt som brannstasjon, kirke, privatbolig, høyesterettslokale, byens storstue, fengsel, frimurernes møteplass, restaurant og museum.

Den opprinnelige arrestkjelleren er bevart i husets underetasje og fungerer i dag som vinkjeller og selskapslokale for inntil 20 personer.

I 1856 ble huset ble overdratt til restauratør Matheus Helseth, og det ble åpnet restaurant i første etasje.

Fra 1980 har Teatermuseet disponert lokalene i andre etasje. Etter mange års forfall åpnet Det Gamle Raadhus igjen sine dører i 1983 med nyrestaurerte lokaler i gammelt miljø og med nye eiere.

OST- Gamle RådhusOST- Gamle Raadhus

Sandbakken   Kl.   15.30

Sarpsborg       Kl.    15.45

Fredrikstad     Kl.    16.15

Moss (Nesparken)   16.45