Aktivitetsdag – Lavollen 10 mai

  1. mai 2022 er verdens aktivitetsdag innstiftet av Gro Harlem Brundtland da hun var sjef for Verdens helseorganisasjon (WHO) i 2003.

Telepensjonistene i Trondheim markerte dagen med aktivitetstur til Lavollen.

37 medlemmer møtte. De ble arrangert kameratkjøring fra Leutenhaven. Noen tok seg fram til fots eller med sykkel. Vi samlet oss på låven på Lavollen.

Vertskap, Ann Helen, på Lavollen ønsket velkommen og presenterte flere medhjelpere som skulle stå for aktiviteter og servering/underholdning. Det ble servert spekemattallerken med gode rundstykker.

                       

Gunnar Watn                                                                Rolf Angel Petersen og vertinne Ann Helen Helgemo

 

Under måltidet spilte Gunnar Watn gitar og sang viser fra Møre og Trøndelag. Stemningen var god.

   Mye god mat

 

Det var et variert tilbud av aktiviteter både for kropp og sinn i regi av Ingrid og Ann Helen.  Alle deltok etter evne og alle fikk rørt seg. Det var et fint opplegg og aktiviteter som passet for alle.

                 

 

Så kom regnet og vi trakk inn på låven igjen. Her ventet kaffe og verdens største kanelbolle. Etter kaffen var det allsang. Rolf Angell Petersen spilte og var forsanger.

Aktivitetsdagen ble avsluttet kl 1500.

Det ligger også bilder fra arrangementet på faceboook under Telepensjonistene i Trondheim og på Lavollens facebook-side.

10.5.2022/Tone