Bli medlem

Meld deg inn i en av våre 29 lokalforeninger

HVORFOR BLI MEDLEM

Du får et hyggelig sosialt samvær. Her treffer du tidligere kollegaer gjennom møter, turer og andre aktiviteter. Slik kan du ta vare på de sosiale nettverk du hadde som yrkesaktiv samtidig som du etablerer nye nettverk.

HVEM KAN VÆRE MEDLEM

Tidligere og nåværende ansatte i Televerket/Telenor eller i virksomheter som er utskilt fra Telenor, og deres ektefelle/samboer og gjenlevende ektefelle/samboer kan bli medlem gjennom lokalforeningene. Telepensjonister som ikke er dekket av en lokalforening kan tegne medlemskap direkte i forbundet.

MEDLEMSTILBUD

Alle får tilsendt medlemsbladet ”Telepensjonisten” fire ganger i året. I tillegg får du tilgang til å leie alle Telenors hytter over hele landet. Se se mer under menypunktet om For medlemmer.

Medlemstilbudet ellers varierer noe fra forening til forening.

Eksempler på tilbud er:

  • Medlemsmøter med foredrag
  • Julebord
  • Konserter, teaterbesøk og andre kulturarrangement
  • Turer innenlands og utenlands
  • Boksirkler
  • Deltakelse i hobby- eller studiegrupper, for eksempel bridge og slektsgransking
  • Trimgrupper og treningssenter

MELD DEG INN!

Ved å fylle ut skjemaet nedenfor kan du bli medlem i en av våre 29 lokalforeninger innen Telepensjonistenes landsforbund. Fyll ut skjemaet og klikk på Send så vil innmeldingen bli registrert og du vil bli kontaktet fra den lokalforeningen du har valgt. Vi gjør oppmerksom på at du ved å sende inn skjemaet aksepterer at informasjonen blir lagret i vårt medlemsregister.

For nye medlemmer spesielt i Oslo-området kan det være vanskelig å velge hvilken lokalforening de ønsker å tilhøre. Dette skyldes at Oslo-området har to lokalforeninger – hhv Fornebu (tidligere Sentrale enheter) og Oslo lokalforening. Hver av disse har egne hjemmesider med nærmere informasjon om hvem de er og aktivitetene som foregår. Klikk på lenkene nedenfor dersom du ønsker å få vite mer om disse to lokalforeningene:

Innmelding i Telepensjonistenes Landsforbund

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.