Blomstervanning

Blomstervanning

Blomstervanning bidrar til at vi kan avholde våre styre- og medlemsmøter på Linken Møtesenter.

Blomstervanning bidrar til at vi kan avholde våre styre- og medlemsmøter på Linken Møtesenter. Verdien av denne dugnaden som våre medlemmene utfører er veldig verdifull. Dette gjør at egenandelene på medlemsarrangementene kan holdes lavere.

Vanningen utføres av lag på 2 medlemmer hvor vanningsfrekvensen er hver 14. dag om sommeren og hver 3. uke i vinterhalvåret. Det er blomstene i Bygg 1 (Non stop-bygget) og Bygg 2 (Lakrisbygget) som blir vannet, ca. 30 store og små planter. Hver enkelt plante må sjekkes før vanning, dette gjøres ved å lyse ned i vanningshullet om det fremdeles står vann i krukka før ny vanning gjennomføres.

Svein Høgset, som er «vanningsgeneralen» og ansvarlig for å sette opp vanningsteamene sier at optimalt så skal plantene egentlig tørke litt ut etter at vannbeholderen er tom, men dette er vanskelig å gjennomføre. Plantene skal også gjødsles, og et nøye blandingsforhold må følges.

Det er Linken Møtesenter som er oppdragsgiver og daglig leder Marit Andreassen er meget godt fornøyd med jobben som utføres av våre medlemmer.

Lommelykt må brukes for å se om det er nok vann

Svein Høgset og Kirsten Engstad er klar med vannkannene

Blomsten må ha gjødselvann

Viktig redskaper hører med: tralle, gjødsel, vannkanne, lommelykt og tørkerull