Julemøte 9. desember 2016

God mat og drikke, godt selskap, quiz, sang og musikk i kjente omgivelser. Her kan du se og høre fra nok et vellykket arrangement i regi av Telepensjonistene Bodø/Salten

Ved ankomst til vårt første julebord hos ny kafe-vert på Tusenhjemmet ble de 51 deltakere som seg hør og bør servert gløgg.

Gerd ønsket deltakerne velkommen og leste en julehilsen (dikt).  Allsang med «Det lyser i stille grender» bidro til at forsamlingen fort kom i  julestemning.
Vårt eminente orkester sørget for fin oppvarming mens praten gikk.

BOD-portrett_lilly_IngressVårt eldste æresmedlem Lilly hadde opplesning fra «Vett og uvett» og et stykke fra Lulli Westrheims bok om «Tusser og troll». Hun høstet stor applaus.

Etter dette ble alle våre æresmedlemmer kalt fram og hyllet.

Etter «Nordnorsk julesalme» ble det matservering. En rikholdig buffet med tradisjonell julemat som smakte fortreffelig (god kokk!), og drikke etter behag – inkludert «en lille en».  Stemningen steg etter hvert betraktelig.

Før kaffen orienterte Gerd om neste langtur som går til Italia 1 juni t.o.m. 8 juni 2017. Målet er Gardasjøen med omliggende steder og utvalgte opplevelser. Vi bor selvfølgelig på 4-stjerners hotell og har utflukter med båt og buss. Vi leter nå etter konserter i amfi. I det hele tatt tegner turen til å bli en innertier. Tur arrangøren Sveen kommer til Bodø i januar til et møte med oss.

Neste innslag flyttet vi til kafeen og der det ble stor Quiz, som Arne Kjell mesterlig hadde laget, og gjennomførte med deltakere rundt 12 småbord. Som vanlig traff denne godt og det ble fine premier til de 3 beste lagene. Deltakerne ga Arne-Kjell stor ros for opplegget.

Neste fulltreffer var «Odd’s hjørne» med treffende vitser og artige historier.
Vi er heldige som har så mange dyktige medlemmer som underholder på møtene!

Vårt flotte lokale orkester med Nita, Sture og Thomas hadde en liten avdeling der Nita ledet an i allsang.

Det er blitt en tradisjon at lederen leste fortellingen om «Lofotstjerna». Etter at mange hadde tørket noen tårer i øyekroken (særlig sekretæren), ble alle ØNSKET VEL HJEM OG GOD JUL,

Til slutt reiste alle seg og sang: DEILIG ER JORDEN.

12.12.2016 Nb

*******************

Fullstendig referat fra møtet kan du lese her…

Under kan du se klipp fra møtet:
(Har du iPad eller benytter nettleser «Firefox» spilles videoen av automatisk. Benyttes andre nettlesere blir videoen lastet ned og du må starte den manuelt).

bod-moeter-julebord2016-play