Bowling er populært

Bowling er populært

God oppslutning på medlemsmøtet

Medlemsmøtet i oktober var lagt til den nye Bowlinghallen på Stakkevollveien. Flere av våre spreke medlemmer hadde funnet veien hit. Å spille bowling var nytt for mange av oss. Vi ble tatt imot av daglig leder Øivind Danielsen hos Tromsø Bowling & Squash. Så ble vi delte inn i puljer på tre spillere på hver banene. Grunnet korona epidemien ble vi plassert med en ledig bane mellom hver bane som ble benyttet.

Øivind tok oss gjennom en kort intro om Bowling, som er en sport der spillerne kaster en kule langs et gulv for å felle flest mulig kjegler eller også kalt pinner. Hvis alle kjeglene felles på første kast, kalles det strike ([straik]), som gir 10 poeng pluss bonus for de to neste kastene. Hvis alle kjeglene felles i løpet av to kast, kalles det spare ([spér]), som gir 10 poeng pluss bonus for det neste kastet. Hvis ikke alle kjeglene felles på to kast, gis ett poeng per felt kjegle.

 

Even Solem viser god teknikk

Yngve Johansen gjør seg klar

Taktikk diskuteres av Sylva Isachsen og Liv Bergmo

Her har Steinar Rølvåg funnet teknikken

Pizza og kaffe hører med

En meters avstand ble praktisert

Det ble servert pizza og kaffe og Øiving fortalte fra oppstarten av bowlingen i Tromsø. Han har holt på i 30 år på flere lokasjoner i byen. Han nevnte også at han hadde ei mor som hadde jobbet i Televerket, så han husket flere av oss.