God Sommer!

God Sommer!

En liten sommerhilsen med info om noe av høstens aktiviteter.

Gode Telepensjonister.

Nå har vi gjennomført et 50 årsjubileum til glede for alle medlemmene  som deltok. Styret har fått mange tilbakemeldinger på at det var en meget hyggelig fest.  På nettsidene våre ligger det mange bilder fra festen. Fin omtale finnes også i Telepensjonisten som kommer i posten i disse dager. Takk til Jubileumskomiteen som sto for arrangementet.

Så hadde vi også en fin busstur til Tysnes. Den fikk ikke jeg være med på dessverre, men det har kommet mange fine tilbakemeldinger på den turen. Været var ikke det beste, men det kom seg utover dagen.  Takk også til turkomiteen som fikk laget til denne turen.

Nå går det mot sommer på kalenderen. Det er også å håpe at vi får litt varme og sol på våre trakter, slik at vi kan lade  *batteriene *  fremover mot høst og vinter.

Vårt første medlemsmøte til høsten blir den 13. september.  Tittel på foredraget er  * Da telefonen kom til Bergen*.  Olaf Knarvik  er fotoarkivar og formidler ved Universitetet i Bergen. Han skal ta oss gjennom foredraget. Universitetet har masse bilder som forteller om tidligere tider. Dette blir helt sikkert spennende å høre på.

Vi arbeider også med foredrag den 11. oktober og den 8. november. De foredragene må vi komme tilbake til.

Når det gjelder omvisning hos Media Bergen  ( TV2 og NRK Hordaland ) skal vi se å finne en dato til høsten. Enten får vi det til, eller så betaler vi tilbake de 100 kronene  som er innbetalt.  Pandemien må ta skylden for at det ikke ble gjennomført som avtalt.

Da gjenstår det å ønske alle en god sommer enten dere er hjemme, på hytten, eller på reise i inn- eller utland.

På vegne av Styret

Ulf