Julebord 2015

Julebord 2015

God stemning, god mat og god underholdning da telepensjonistene i Stavanger hadde julemøte med mye "attåt" på Sola Strand Hotell mandag 7. desember.

Noen og 40 telepensjonister var samlet til julebord på Sola Strand Hotell mandag 7. desember.
Det var samme «mal» som i 2014, men det var det ingen som syntes var feil. Haugesundspensjonistene var også ønsket velkommen, men i år var det bare 1 som hadde funnet veien (ferja) over fjorden.

Som før serverte Sola Strand Hotell herlig julemat og i rikelige mengder, så om noen gikk derfra uten å være mette var det i hvert fall ikke hotellets skyld.

Hans Petter Hansen sto for underholdningen og har fortsatt en flott og kraftig stemme både for sang og muntre historier inn i mellom. Her er en liten prøve, tatt opp med mobiltelefon

Han ble godt bakket opp av enmannsorkesteret Laurits Engelsvoll fra Klepp. Sistnevnte kan kunsten å spille trompet med akkompagnement av eget trekkspill + litt elektronikk og gav oss også muntre innblikk i livet på Klepp som han påsto var fra virkeligheten.

Forsamlingen var mindre danseglade i år enn i fjor, for det ble ikke observert noen som svingte seg i dansen, men kanskje det var gjestene fra Haugesund som sto for dansen i fjor?

Takk til styret for et vellykket julebord.