Julebordmøte

Årets julebord ble holdt i Tjensvoll kirkes møterom med god deltakelse og stemning.

Vi ble ønsket velkommen av gammalostvenn Helge Helgsen med anmodning om å forsyne oss av smaksprøver som var satt ut på bordene, se ingressbildet. Mange trodde nok dette var kaker til kaffen, men det var det så langt fra.
Gammalosten var ikke så illeluktende som mange forventet og smaken var syrlig og skarp, men forfatteren av dette  innlegget tror nok ikke at gammalost etter dette er noe å satse på som trekkplaster til møtene.

Søstrene MoldsvorFør maten fikk vi «servert» nydelig sang av søstrene Soa Lena og Nirina Moldsvor. De sang uten noen form for akkompagnement og maken til klare stemmer skal det letes langt etter. Maten 1

Maten fra Lura Turistheim var deilig, med alle vanlige juletallerken-
varianter, men det blir litt stusslig i festlig sammenheng å få den servert i porsjonsformer, selv om der var tallerken å flytte den over på.

Etter maten kåserte en entusiastisk Helge Helgesen uhøytidelig om Vik i Sogn hvor han var prest i 7 år før han kom til Tjensvoll og hvor han ble medlem av Gamalostens Venner. Vik er sete for Norges eneste Gamalost Ysteri, hvor da noen i all uærbødighet setter en H foran Ysteriet.Helge Helgesen

Etter kåseriet fikk vi se et omfattende lysbildeshow fra Vik og omegn med nydelig musikk til.

Over 40 telepensjonister var med på tilstellingen som ble avsluttet med trekning av «julegaver» på tildelte lodd.

 Blide festdeltakere 1 Kommunkasjon  Blid festdeltaker
 Fornøyde festdeltakeretakker styret for en kjempeinnsats og ønsker alle en God Jul og vel møtt i 2014