Julehilsen fra Ulf

Julehilsen fra Ulf

..... og litt om planene for våren.

 

Gode Telepensjonister.

Nå fikk vi dessverre en fjerde bølge med pandemi. Nye nedstenginger, munnbind, og begrensinger på mange aktiviteter før jul.

Styret bestemte da at vi kansellerte årets julebord. Det var ikke et lett valg, men det var nok riktig. Med bare 35 påmeldte før avbestillingsfristen på hotellet gikk ut, så ble det slik. Lærdommen av prosessen er at påmeldingsfrist må komme før siste dag for avbestilling av lokaler. Slik var det ikke denne gangen.

For neste år starter vi opp med  medlemsmøte den 11. januar. Da håper vi at smitten har roet seg. Vi skal ha foredrag om «Klima og Utslipp» ved Jonny Hesthammer. Omtale om foredragsholder vil legges ut på hjemmesiden vår.

Den 8. februar skal vi avholde årsmøte. Valgkomiteen har startet arbeidet sitt for å finne nye tillitsvalgte. Det er viktig at dere tar vel imot valgkomiteen når det kommer en henvendelse. Foreningen er avhengig av det.

Den 12. mai skal vi feire at foreningen er 50 år. Festen skal avholdes på Hotell Terminus. Jeg ber om at dere allerede nå setter av denne dagen. Dette kommer til å bli en hyggelig stund til en hyggelig pris. Mer informasjon om festen kommer senere.

Så håper jeg at alle holder seg friske fremover. Ta godt vare på dere.

Til slutt ønsker jeg alle en Fredelig Jul og et Godt Nyttår

Vennlig hilsen

Ulf