Julelunsj 2019

Edvardsen & sønn underholdte i år

Ja, så var det tid for julelunsj igjen – 4. desember møttes Telepensjonistene i Trondheim til Julelunsj på hotell Royal Garden. Det var 71 pensjonister som møtte opp, pyntet til fest, og de fleste syntes det var hyggelig å komme tilbake til Royal Garden. De ble møtt med et glass gløgg som ble servert i baren.

Inne i restauranten ønsket Marie velkommen og vi sang Fridtjofs Velkomstsang, med Åshild som forsanger.

Æresmedlem Inger Qvam ble deretter overrakt blomster og Marie hyllet henne med noen fine ord.

Inger takket for blomstene

 

Arrangementskomiteen gjør hvert år en god jobb for Foreningen. De ble kalt fram og Marie overrakte dem hver sitt gavekort som takk for innsatsen.

Årets komite sammen med Marie

 

På vegne av styret overrakte Leif Roger Marie blomster med takk for samarbeidet og god ledelse i året som var gått.

Marie fikk en velfortjent bukett.

 

Så var det tid for å innta lunsjbordet som besto av både varme og kalde retter, desserter, kaker og kaffe. God drikke ble også servert til. Der var ingen ting på klage på, og de fleste forsynte seg flere ganger.

Underholdning hører til på våre julelunsjer. I år var det Edvardsen & Sønn som hadde tatt på seg denne jobben. De var flinke musikere, som underholdt med både sang og musikk og en liten prat seg imellom. De avsluttet med å spille Deilig er jorden og alle reiste seg og sang med.

Edvardsen & søn

 

Arrangementskomiteen solgte lodder. Det var mange fine gevinster og salget innbrakte 5000 kr. Styret takker alle som kjøpte lodder.

Til slutt takket Marie alle for oppmøte og ønsket en god og velsignet jul og et godt nytt år.

Trondheim 08.12.2019

Kari