Julemøte 2013

Denne gangen ble det tradisjonelle julemøtet arrangert på Kikuthytta.

Mandag 16. desember var datoen for det tradisjonelle julemøtet i Telepensjonistenes forening Telemark. I to av Møllers minibusser dro vi fra Porsgrunn via Skien opp til Kikuthytta. Leder Elsie kunne ønske 36 festkledde telepensjonister velkommen, og det ble servert gløgg og pepperkaker ved ankomsten.

 

Det ble servert deilig julemiddag: ribbe, medisterkake og medisterpølse, rødkål og surkål og selvfølgelig poteter. Til dessert fikk vi hjemmelaget karamellpudding med kaffe. Det smakte fortreffelig. Under middagen var det flere av deltakerne som leste dikt.

Karin B. var første mann ut. Hun leste ”En flyktning krysser sitt spor” av Rosemari Köhn. Liv Berit fortsatte med å framføre ”Lille Lise”, og Ragnhild tok for seg ”Familien sju sorter”.

 

Ingen julefest uten julesanger, og vi sang av hjertens lyst mens trubadur Tormod Hansen spilte gitar til. Taffelet ble avsluttet med en ”takk for maten” sang. Etterpå var det kaffe og bløtkake, og selvfølgelig ”åresalg”. Som vanlig var det mange gevinster vi kunne vinne, og mange reiste hjem med en pakke under armen.

 

Når så mange tidligere kolleger kommer sammen, går praten livlig og volumet kan til tider bli ganske høyt. Men tiden går alt for fort, og snart var det tid for avslutning. Elsie takket alle for et kjempehyggelig julemøte og ønsket God Jul og vel hjem før vi reiste oss og sang ”Deilig er jorden”.