Julemøte Karlsvika 2019

Julemøte Karlsvika 2019

Referat fra julemøte på Karlsvik Gård med Telepensjonistene Tønsberg, tirsdag 19. november 2019

 Leder Inger Heldal Andersson ønsket 44 medlemmer velkommen, og siden julemøte var så tidlig i år, ble det musserende i stedet for gløgg som velkomstdrink denne gang. Men Telesangen måtte vi ta, den egner seg like godt både vår/sommer/høst og vinter!

Det var ikke akkurat julestemning hva været angikk, det regnet! Men inngangen til Karlsvik Gård var pyntet med fakler og inne på gårdstunet var det fyr i bålpannene! Så herskapet vet å pynte opp og lage julestemning selv om regnet pøser ned. Og da vi i tillegg kommer inn til et innbydende, pyntet bord og fyr på peisen, ja da glemmer vi det triste været. Det som betyr noe er den hyggelige sammenkomsten med gamle kolleger og god mat og drikke.

Menyen besto av ytrefile av lam med rotgrønnsaker og fløtegratinerte poteter, og  Creme Brulee med bringebærsorbet til dessert.

Maten smakte som vanlig helt fortreffelig, noe Willy Eide også formidlet på en fornøyelig måte – skulle nesten si: «som vanlig»!
Så nok en gang takker vi vertskapet og kokken på Karlsvika for et herlig måltid.

Underholdningen denne gang var ved Mor og Datter Samland som fremførte gamle, norske viser i første bolk før kaffe og kaker, og julesanger i andre bolk. Veldig koselig og stemningsfullt! Tusen takk!

Innimellom gikk skravla veldig godt blant oss, og latteren satt løst som seg hør og bør i hyggelige lag! Men tiden går fort, og plutselig er det over, bussen kommer og da blir det oppbrudd.

Inger Heldal Anderson takket for oppmøtet, ønsket alle vel hjem og God Jul!

Tønsberg, 21. november 2019

————————————
Wenche Aannestad (referent)