Lederens hjørne mars 2020

Hei alle,

Det ser ut til at koronaviruset slår samfunnet ut for en god stund framover. Slik det ser ut nå, må jeg vel innse at min lille drøm om å arrangere marsmøtet i april, blir med det – en drøm altså. Allerede er et fellesmøte mellom lederne i alle pensjonistforeningene i Bodø blitt avlyst, og jeg antar at også førstkommende møte i eldrerådet lider samme skjebne. Det er synd, men vi kan ikke ta noen sjanser, spesielt ikke i vår gruppe.

Så er det en sak som var oppe på årsmøtet som er blitt aktuell igjen. Vi var i ferd med å avvikle ringegruppa, men nå er den vel høyaktuell igjen. Ideen er virkelig god nå som et virus er i ferd med å isolere oss. Jeg utfordrer derfor alle medlemmene til å kontakte hverandre på telefon og slå av en prat med de medlemmer man har kontakt med på møtene eller ellers! Ring og prat, det er mye bedre enn SMS.  Ikke la dette være en oppgave kun for Reidun og Elsa.

Så har jeg vært i kontakt med noen av våre medlemmer som er i syden. De har det så bra som man kan ha det når man er frisk, får handlet mat og rødvin, og det er portforbud i området. Så langt jeg forstår, kommer de alle hjem til helga, men visstnok ikke i samlet flokk. Velkommen skal de i alle fall være.

Takk for oppmerksomheten,

Thomas Petter Myhre