Mange medlemmer fant veien til Bårstua 1840

Mange medlemmer fant veien til Bårstua 1840

God oppsluttning på medlemsmøtet 19. september

På vårt siste medlemsmøtet på Bårstua 1840 møtte 32 medlemmer opp for å høre på foredraget «Nordlysforskning i Tromsø» med Per Helge Nylund fra Tromsø Museum.

Leder Yngve Johansen ønsket velkommen og orienterte om aktivitetsprogrammet for høsten og oppfordret medlemmene til å komme med ønsker på aktiviteter. Videre informerte han om forberedelsene til foreningen 25-årsjubileumet som ble stiftet 24. januar 1994. Jubileumsfesten blir 24. mai 2019 i Tromsø.

Mer info kommer etter hvert og styret ber medlemmene sett av datoen. Yngve fortalte også om arbeidet i styret og hvilke oppgaver som sentarlstyret jobber med, bl.a. nytt medlemssystem som vil omfatte et felles system for alle avdelingene.

 

Det ble servert en nydelig kremet fiskesuppe med foccaisabrød, lun eplekake m/lemmoncurd og pisket krem og kaffe.

 

 

Bilderesultat for per helge nylund Per Helge Nylund fortalte om hvordan himmelfenomenet har vært gjenstand for fascinasjon og forskning gjennom lange tider. Vi fikk høre om noen av dem som starta Nordlysobservatoriet, og hva resultatene derfra har betydd. Det er ingen steder hvor nordlyset er så mye utforska og forstått som i Tromsø.