Medlemsmøte 20 mars

Erlig Næss og Svein Røsten kåserte og sang

Tilstede fra styret: Marie, Leif Roger, Jan, Kari, Brit, Fridtjof

Forfall: Harald

Tilstede 46 betalende medlemmer.

Åpning.

 Marie ønsket velkommen til medlemsmøte og opplyste at alle som var til stede ville få medlemskort for medlemskap i PFO. Oversikt over butikker som gir rabatter ved framvisning av medlemskortet finnes i Brosjyren for Hornemansgården, eller ved å gå inn på hornemannsgården.no. Hun hadde dessuten lagt ut noen kopier som viser oversikten.

Underholdningen i dag var sang og musikk og hun ga podiet til underholderne.

Erling Næss synger egne sanger.

Det var Erling Ness som hadde ordet. Han presenterte sin partner, Svein Røsten, som Nordens beste pianist som også hadde deltatt i Norske talenter. Seg selv ville han presentere etter hvert, sa han.

Det viste seg at han var tidligere Rosenborgspiller, til og med spiss på Rosenborg. Han var gift, hadde 4 barn og han var kjent med de fleste av byens mange kjendiser gjennom årene.

Han opptrådte i en dressjakke han hadde fått av Alf Prøysen, han hadde kjøpt skøyter av Hjallis, kalosjer av Ballangrud og hoppski av Toralf Engan og til og med spilt inn Cd sammen med Arve Tellefsen.

Erling knyttet mange av melodiene og sangene han framførte til disse personlighetene. Han testet også ut forsamlingens kunnskap og kjennskap til «sangverden» ved å starte opp med en melodi, og så skulle vi gjette hvilken det var, noe som var morsomt og førte til mer liv i forsamlingen.

Til slutt framførte han sanger og melodier han selv hadde skrevet og laget CD-er av, sammen med Svein Røsten, bla. »Ibsen og Gud« og «Gud gi meg fred». Det var anledning til å få kjøpt CD-er, noe mange benyttet seg av.

Det så ut som forsamlingen koste seg og hadde det moro og ga stor applaus til slutt.

Marie takket for fin underholdning.

Pause med kaffe, rundstykker og wienerbrød.
Arrangementskomiteen serverte kaffe med rundstykker og wienerbrød og folk fikk anledning til å prate sammen. Lydnivået ble etter hvert ganske høyt i rommet, så forsamlingen hadde som vanlig mye å prate om.

Diverse Informasjon.
Marie informerte.

  • Det er foreløpig 26 påmeldte til sommerturen til Normandie og Paris.
  • Invitasjon til turen til Galå for å se spelet om Peer Gynt blir sendt ut etter påske.
  • Styret jobber med høsttur med 1 overnatting, i september, og det er Hitra og Frøya som vurderes som reisemål.
  • Marie er innvalgt i Eldrerådet for Trøndelag fylke. Hun har allerede vært på et møte og skal delta på neste møte etter påske.
  • Daglig leder i Hornemansgården har sagt opp sin stilling og den ledige stillingen er kunngjort.
  • Telepensjonistene skal ha lederkonferanse i april og det viktigste tema blir velferdsteknologi.
  • Styret har fått lovnad om 10 billetter til fotballkampen Rosenborg – Tromsø i juli. Det blir sendt ut invitasjon når alt er klart, og her blir det først til mølla osv.
  • Det ble minnet om medlemskontingenten til de som ikke har betalt.

Marie ønsket god påske og advarte alle om å være forsiktig både på ski og på beina i påska.

LoddsalgTrekning.
Arrangementskomiteen hadde solgt årer og det ble til slutt foretatt trekning. Det var mange fine gevinster og mange glade vinnere. Loddsalget innbrakte kroner 4100,-. Styret takker alle som har kjøpt lodder.

Møtet ble hevet kl 1400.

Trondheim 21.03.2018.

Kari Bugten