Medlemsmøte 24. september 2015

Det var medlemsmøte i foreningen 24. september. Møtet ble avholdt i Telenor bygget i Skien.

Medlemsmøtet ble avholdt i kantina i Telenorbygget Skien. 29 medlemmer møtte opp. Leder Elsie ønsket alle velkommen til høstens første møte. Hun informerte først om agendaen for dagens medlemsmøte. Dagens gjest med tema «Er’e så nøye a’?», lege Gisle Roksund, ankommer møtet først klokken 17.00.

Deretter orienterte Elsie fra Landsmøtet på Gardermoen i mai, hvor hun møtte fra lokalforeningen, om Handlingsprogrammet, aktivitetsplanen, om høstopplegget for foreningen, om datoer for julemøtet og årsmøtet. Styret har invitert den nye forbundslederen, Arne Jenssen, til Årsmøtet. Videre fortalte hun om forslag fra Turkomiteen om turer i 2016 – både mulig tur til Sverige og teatertur til Drammen eventuelt Oslo.

Arrangementskomiteen serverte deilige smørbrød og kaffe. Og da var det tid for småprat rundt bordene mens vi ventet på at Gisle Roksund, litt diskre, skulle rigge til utstyret han trang til sitt kåseri. Gisle Roksund fikk ordet etter at Elsie hadde ønsket han velkommen. Han startet overraskende kåseriet sitt med å ta fram klarinetten og spille «Tirna Noir» for oss. Så var kveldens tema satt; hvordan vi sykeliggjør livet! Hvordan sorg blir «depresjon», unger med maur i buksene har ADHD, sjenanse blir til «sosial angst». Alle får en diagnose! Roksund tar sykdom på alvor, prøver å sette av tid for pasientene til samtale og refleksjon, men alle trenger ikke medisineringen. Ganske tankevekkende. Han avsluttet kåseriet med å ta fram klarinetten nok en gang.

Etter kåseriet serverte damene i arrangementskomiteen kaffe, smørbrød og kaker til gjesten, og vi andre fikk påfyll av kaffe og kaker.

Det ble solgte årer under kafferasten, og etterpå var det trekning av flere gevinster.

Så takket Elsie for en hyggelig kveld, hun takket arrangementskomiteen for dagens servering, og ønsket alle vel hjem.