Medlemsmøte 27.04.17

Medlemsmøtet ble avholdt i kantina i Telenorbygget i Skien

Referat fra medlemsmøte, 27. april 2017

Vår nye leder, Erik Skau, ønsket 28 medlemmer velkommen og spesielt velkommen til Trygve Wickstøl. Trygve var kveldens underholder og krydret møtet med musikk, viser og morsomme historier. Han tok oss med på en musikalsk reise fra Hedmark til Skien, fra 1914 – 1915 , med visdommen i mange av Alf Prøysens og Åge Samuelsens sanger.

Trygve Wikstøl arbeider med barne- og ungdomsarbeidet i kirken og hans historier fra barnemunn ga oss mang en god latter.

Erik orienterte om landsmøtet, hvor han er delegat fra vår forening, 9. – 10 mai. Han orienterte om saker som skal behandles på landsmøtet.

Turkomiteen v. Bjørn Even og Asbjørn orienterte om dagsturen, 22. mai, til Zeth museet, Dalen hotell og så videre til Eidsborg museet. Tur til høsten er under planlegging og stemning om en dags eller flere dagsturer ble loddet.

Deretter ble det servert snitter, kaffe og kringle og det smakte veldig bra. Tradisjonen tro var det utlodning av hyggelige gevinster, noe for enhver smak.

Det er alltid kjempehyggelig å treffe igjen kjente og kjære fra et langt arbeidsliv. Det er jo så mange felles minner og opplevelser vi har sammen.

Møtet ble avsluttet ved at Erik takket for kvelden og ønsket alle vel hjem og velkommen på turer og sammenkomster framover.

E M H