Medlemsmøte 28. april

Medlemsmøte 28. april

Dagens medlemsmøte sto i sommermotens tegn. Kari er en av våre faste nodeller

Da vår nyvalgte leder Greta Thorstensen var på cruise til Nederland, ønsket nestleder Henning Torsby velkommen og hadde en kort gjennomgang av aktivitetene fremover.

Hovedtemet i dag var moteoppvisning. Vår alltid blide Lise hadde ansvar for kreasjonene. Foreningen stilte som vanlig opp med modellene Eli, Kari, Liv Odd og Rolf, som var med for første gang. I tillegg hadde Lise med Evy som modell. Vårens og sommerens moter ble svært godt mottatt av et entusiastisk, 30 talls publikummere.

Her kommer noen få bilder fra dagens møte. Odd viser frem fritidsantrekk, Lise og Evy koser seg med kaker, Eli, Åse Berit, Kari og Mariann står for trekningen, noen av medlemmer koser seg med kaffe og kaker og Rolf viser frem sin flotte dress.

Moter OddMoterTrekningMøtedeltakereMoter Rolf

Etterpå ble det servert gode snitter, kaffe og kringle før det hele ble avsluttet med den tradisjonellle utlodningen. Her var det mange fine gevinster.
Henning takket Lise og modellene for en flott presentasjon. Samtidig ble det minnet om turen til Teleodden 19. mai hvor Rolf Ødegaard vil underholde og sommerturen til Flor og Fjære 2. til 4. juni.