Medlemsmøte 9 sept. 2015

Medlemsmøte 9 sept. 2015

Referat fra medlemsmøte.

TELEPENSJONISTENE LARVIK

                        Medlemsmøte 9. september 2015

  Tur til Movann i Siljan

 

Styret hadde planlagt utendørs møte i september, og vi dro fra Larvik i privatbiler. 11 medlemmer stilte opp, og vi fikk en flott tur oppover Lågendalen i det vakre høstværet. Innhøstingen var i full gang og skurtreskerne var i full gang på jordene.

Vi var så heldige å få adgang til en privat skogsbilvei og kjørte inn fra Sandbrekkene forbi Hauksjø og inn til Movann.  Dette var september på det vakreste, helt stille og høy, klar himmel.

Kjell Reisz hadde sørget for grillmat og tente opp på bålplassen ved vannet. Der slo vi oss til rundt bordet og koste oss og pratet om gamle dager på jobb. Trivelig! Maten og kaffen smakte helt topp som vanlig når en er på tur, og vi var enige om at dette hadde vært en trivelig utflukt.

Vi var heldige med været, men det hadde ikke vært noe krise hvis det hadde begynt å regne, for her var en stor flott Gildehall med åpen grue. Utrolig flott – midt inne på skauen! Takk til Fritzøe Skoger som ga oss muligheten til å oppdage dette stedet.

De fleste av oss kjørte om Siljan sentrum på tilbakeveien og veien ned Kveldsdalen til Kvelde sentrum. Det ble en utforsking av nærområdene våre!

Takk for turen!

 

Ref.: Asbjørg