Medlemsmøte mars

Medlemsmøte 20.3.2019

Medlemsmøte 20.mars 2019 kl. 13:00 – 15:00 i Saniteten.

22 fremmøtte medlemmer.

1. Velkommen v/ Kirsten.
Deretter tente hun lys for Bodil med et minutts stillhet. Hun fortalte litt om turene som er planlagt, både til Sunndal med «lady Arbuthnott» 20.juni og om den planlagte jubileumsturen (TP – 40 års jubiléum) i august med hurtigrute fra Kristiansund – Molde og buss tilbake. Medlemmene hørtes interessert ut i begge disse turene. I tillegg har vi fått tilbud om å være sammen med telepensjonistene i Molde på en to-dages tur til Mjøsregionen 12. – 14.juni. Åse skanner og sender ut tilbudet til medlemmene. TP har mottatt tilbud i regi av Pensjonistforbundet om å bli «velferdsteknologiambassadør», som gjennomføres 22.mai. Dette kan kanskje ha interesse for flere, så det er bare å melde seg for de som kan være interessert.

2. Åse viste medlemmene den nye «Styreweb» og hva vi kunne bruke den til. Deretter gikk hun gjennom hjemmesiden til TP. Det er en del nyttige opplysninger som ligger her. Åse sender ut skjema for å sjekke behovet for IT-opplæring.

3. Ingeborg orienterte fra «Eldrerådet». Mye som skjer i byen fremover, både mht. sykehjemmene våre, byforskjønning og trimtilbud innen sterk og stødig.

Møtet sluttet ca. kl.15:00

Åse
-sekretær-

Neste medlemsmøte er 24.april.