Medlemsmøte onsdag 23. februar 2022

Medlemsmøte onsdag 23. februar 2022

Folkets Hus var stevnemøte for Telepensjonistene Drammen sitt første fysiske medlemsmøte i 2022.

Leder Henning Torsby ønsket alle velkommen til et år. Det blir en annen stemning når vi kan treffes ved et bord for å utveksle minner fra av forskjellige slag. Vi håper at den situasjonen vil fortsette gjennom året.

 

Vi har fått ett nytt medlem i 2002. Det var spesielt hyggelig å ønske Arvid Eriksen velkommen til hans første medlemsmøte. Han ble møtt med en varm applaus.

 

 

 

 

 

 

Dessverre følge glede og sorg ofte sammen. Odd Lid, varamann til styret, ble bisatt i Bragernes Kirke tirsdag 22. februar. Han døde brått og uventet tirsdag 8. februar på dagen 81 år og 7 måneder. Odd var en blid, hyggelig og omtenksom person som skapte hygge rundt seg. Vi kommer til å savne hans hyggelige vesen og gode smil.

I dag hadde vi Quiz for første gang. Inger Brauer hadde laget alle spørsmålene. Det ble en livlig stund med diskusjon om mulige riktige svar. Dette gav mersmak og vil bli gjentatt. Arvid og Henning vant med 16 rette svar. Gevinsten var heder og ære.

Varme karbonadesmørbrød ble servert og de smakte som vanlig svært godt. Til dessert var det sjokoladekake og kaffe. Praten gikk lystig rundt bordene. Det ble solgt lodder undermåltidet.

 

Før trekningen ble det orientert kort om neste medlemsmøte onsdag 30. mars hvor Lise kommer og viser vårens dame og herremoter. Onsdag 11. mai går sommerturen til det nye Munchmuseet i Bjørvika. Turen arrangeres av Lien Turistbusser. Prisen er kr. 1000,-.

 

 

 

 

 

Henning takket for fremmøte og ønsket alle vel hjem og ikke minst velkommen tilbake på neste medlemsmøte.