Medlemsmøte onsdag 26. april 2017

Medlemsmøte onsdag 26. april 2017

27 medlemmer møtte frem til det aller siste medlemsmøte i Bragernes menighetshus. Nå er det ugjenkallelig forbi. Neste medlemsmøte, 27. september, stiller vi opp i nye lokaler. Da er det Folkets Hus og Iris Catering som vil være vårt møtelokale fremover.

DRA_IMG_9040_Telepensjonistene_Drammen_Medlemsmøte_JohansenDRA_IMG_9037_Telepensjonistene_Drammen_Medlemsmøte_DRA_IMG_9030_Telepensjonistene_Drammen_Medlemsmøte_

 

 

 

 

 

Leder Henning Torsby ønsket alle velkommen til medlemsmøte og en spesiell velkommen til Inger Elisabeth og Børge Johansen som skal synge og spille for oss.

Det er både vemodig og trist når vi nå må forlate lokalet vi har trives godt og har blitt tatt godt vare på i mange år.

Inger Elisabeth og Børge fikk opp stemningen med viser vi alle kjente og hadde et forhold til.

DRA_IMG_9035_Telepensjonistene_Drammen_Medlemsmøte_DRA_IMG_9022_Telepensjonistene_Drammen_Medlemsmøte_JohansenDRA_IMG_9029_Telepensjonistene_Drammen_Medlemsmøte_

 

 

 

 

 

God mat og drikke gjør maven fornøyd og gjør at praten går løst og ledig rundt bordene.

Inger Elisabeth og Børge fortsatte med noen sanger etter maten. «Porten lukkes» fra Portveien 2 satte et vemodig og verdig punktum for vårt mangeårige opphold i Album Kafe.

Leder takket kokk Per Kristian Mortensen og hans medhjelper for det gode samarbeidet gjennom alle årene. De mottok en liten oppmerksomhet som en erkjennelse for vår takknemlighet.

Leder takket vår faste gjeng for dekking av bord, servering, loddsalg og loddtrekning.

Leder takket alle for fremmøte og ønsket alle en riktig god sommer. Vi ses på medlemsmøte 27. september i nye lokaler, Iris Catering 2. etg. i Folkets Hus.

DRA_IMG_9031_Telepensjonistene_Drammen_Medlemsmøte_DRA_IMG_9034_Telepensjonistene_Drammen_Medlemsmøte_DRA_IMG_9019_Telepensjonistene_Drammen_Medlemsmøte_Tore

 

 

 

 

 

PS.

Det er nå klart at sommerturen går som planlagt med 30 deltakere, onsdag 31. mai med avgang fra bussterminalen på Strømsø kl. 0800. Lien bussreiser sørger for turen.

DS

DRA_IMG_9026_Telepensjonistene_Drammen_Medlemsmøte_Johansen