Medlemsmøte onsdag 26. oktober 2016

Bragernes menighetshus er også i dag rammen om vårt medlemsmøte med 28 medlemmer til stedet.

Leder Henning Torsby ønsker alle velkommen medlemsmøte og synes det er hyggelig å se at så mange som stiller opp. Lise Nilsen blir ønsket spesielt velkommen og vi ser frem til å få se høstens moter for vår aldersgruppe. Hun er blid og positiv og gir mannekengene trygge.

dra_dscf7065_telepensjonistene_drammen_medlemsmote_motevisningLise setter sammen kolleksjonen ut fra hvordan mannekengene skal samspille. Det gjør at både mannekenger og tilskuere får en fin opplevelse.

Vi setter stor pris på Lise. Damene har 3 kolleksjoner, men herrene har 2.dra_dscf7059_telepensjonistene_drammen_medlemsmote_motevisning

 

 

 

 

dra_dscf7062_telepensjonistene_drammen_medlemsmote_motevisningdra_dscf7068_telepensjonistene_drammen_medlemsmote_motevisningdra_dscf7071_telepensjonistene_drammen_medlemsmote_motevisningdra_dscf7081_telepensjonistene_drammen_medlemsmote_motevisningdra_dscf7082_telepensjonistene_drammen_medlemsmote_motevisningdra_dscf7085_telepensjonistene_drammen_medlemsmote_motevisning

dra_dscf7094_telepensjonistene_drammen_medlemsmote_motevisningdra_dscf7059_telepensjonistene_drammen_medlemsmote_motevisning

 

dra_dscf7096_telepensjonistene_drammen_medlemsmote_motevisning

Etter en intens halvtime på «catwalken» med stadige klesskifte, hvor mannekengene får applaus for fine kolleksjoner, smaker det godt med snitter, kaffe og kaker.

dra_dscf7052_telepensjonistene_drammen_medlemsmote_motevisning

dra_dscf7051_telepensjonistene_drammen_medlemsmote_motevisning

Neste møte er onsdag 30. november hvor Knut Harald Sommerfeldt igjen kommer for å underholde med trylling og fiolinspill.

Vår faste gjeng sørger for at trekningen ble gjennomført og med mange fornøyde vinnere.

Leder takker for fremmøte og takker gjengen som sørger for at maten kommer på bordet og for salg av lodder og gjennomføring av trekningen.