Medlemsmøte onsdag 28. oktober 2015

Lise Nilsen var her igjen for å vise høstens moter. Det setter vi stor pris på.

Leder Henning Torsby ønsker 31 medlemmene velkommen og spesielt til Lise Nilsen som alltid er hjertelig velkommen.

Han hilste også fra Greta og Torgeir fra deres midlertidige base i Vestertana i Finnmark. De har det fortsatt bra. Snøen er kommet og gått. I dag er det 12 fastboende her, mens det i 1950 var 170.

Leder orienterte kort om svindelforsøket som vi også i år hatt og hva som er gjort. I år har firmaet endret navn til GlobalExpress, i 2014 het de DirectExpress. Dokumentet vi har mottatt er helt lik det fra i 2014 med unntak av formanavn, varetype og pris. (Euro 480). Det er flere som har mottatt tilsvarende brev, bl. a. LHL i Vesterålen. Det ble sendt en epost hvor vi ikke aksepterte tilbudet. Kopi av denne epost ble sendt til nåværende, Arne Jenssen, og forrige forbundsleder, Anni Milward, Søndre Buskerud Politidistrikt og Forbrukerrådet. Fra Jenssen ble vi oppfordret til å kontakte Forbrukerrådet mens Anni Milward sendte en epost til alle lokalledere. Politiet har vi ikke mottatt noen reaksjon, mens Forbrukerrådet ville ikke engasjere seg da de betraktet oss som et firma.

Oppfordringen fra LHL, er at om vi mottar slike krav en senere gang, svarer vi ikke og river «tilbudet» i stykker og kaster det.

Som tidligere er det de samme mannekengene også i år. Lise Nilsen har tatt ut flotte kolleksjoner. Både Lise og mannekene mottok velfortjent applaus etter visningen.DRA_DSCF5159_vintermoter

Etter visningen ble det servert snitter, kaffe og kaker. Lise ble takket for at hun også i år tok seg tid til å besøke oss. Vi setter alle pris på at hun kommer igjen og igjen med vårens moter.

 

Leder orienterte om at det ikke er noen endringer på planen for idriftsetting av den nye hjemmesiden.

Leder leste diktet «Gamle mennesker er ofte vise mennesker» av Phil Bosmans, belgisk prest og forfatter. (1922 – 2012,

DRA_DSCF5190_gevinstene fordeles

Tradisjonen tro avsluttet vi møte med loddsalg og etterfølgende trekning og her ble det mange fornøyde vinnere. Leder minnet om neste møte, onsdag 25. november, da kommer fiolinist og tryllekunstner Knut Harald Sommerfeldt.

Leder takket for fremmøte og ønsket alle vel hjem.