Omvisning i Media City Bergen utsettes.

Vi vil komme tilbake med ny dato senere.

Omvisinga på Media City Bergen 31. mars er utsett. Også her vil styret vera føre var for å minska risikoen for Koronasmitte. Vi vil koma attende med dato for omvising hjå NRK og TV2 seinare. Av praktiske grunnar vert ikkje påmeldingspengane betalt attende no, men vi ventar og ser kven som vert med på omvisinga til hausten, og betalar attende til dei som ikkje då vert med.

 

 

Logo: Av Mortenda – Eget verk, CC BY-SA 4.0, 

Forsidefoto: MCB, Universitetet i Bergen. Foto: Eivind Senneset

PÅMELDINGSTATUS pr 03.03.20:

Omvisningen i Media City Bergen er nå fulltegnet – listen er nå full, dvs. 62 påmeldte, så vi går nå over på venteliste. Maks deltagere er 60.

Media City Bergen er en kunnskaps- og næringspark som samler medieteknologiaktører, utdannings- og forskningsmiljøer, samt to mediehus under ett tak i Bergen sentrum.

Bygget er lokalisert i Lars Hilles gate 30 (i de tidligere lokalene til Hydro og DNB i Lars Hillesgate ) og er utviklet av Entra eiendom.

Det er det første prosjektet av sin type i Norden, og er et resultat av at mediebransjen i Bergen over en tidsperiode på tre år har jobbet sammen om å realisere medieby-prosjektet. Bygget ble ferdigstilt i 2017 og vil huse omtrent 1 200 mediefolk fordelt på 45 000 kvm.

TV-kanalene TV2 og NRK, grafikkselskapet Vizrt, mediehusene Bergens Tidende og Bergensavisen og Universitetet i Bergen er drivkreftene bak Media City Bergen, sammen med bransjeforeningen Media Region Bergen og klyngeutviklingsprosjektet NCE Media.

Media City Bergen holder til i Lars Hilles gate 30 i Bergen Sentrum.

Vi vil begrense omvisningen til NRK og TV2 sine lokaler. Her vil vi få innblikk i hvordan lokasjonene er organisert og brukes med tanke på TV og Radio sendinger.

Vi møtes i resepsjonsområdet kl. 10:45 – selve omvisningen starter kl. 11:00 Det settes et tak på 60 deltakere pga begrenset plass i lokalene – vi deler gruppen i 2 slik at den ene gruppen starter hos NRK mens den andre starter hos TV2. Kl. 12:30 lunsj i kantinen hos Media City Bergen.

Når det gjelder påmelding kjøres det etter «først til mølla» prinsippet og stoppes når antallet passerer 60 deltakere –

Frist for påmelding er satt til tirsdag 10.03.20.

Pris for lunsj og omvisning er satt til kr. 100,- pr deltaker.

Pengene må være innbetalt på konto 3625.38.76578 eller Vipset til 586349 sammen med påmelding.

Husk å notere på giro / Vipps : Navnet på deltaker og «Omvisning på Media City Bergen»

Du melder deg på ved å sende en e-post til:
Nestleder Tore Haugland mailadresse: t-haugl@online.no eller en SMS til 900 22 328