Møteplan Telepensjonistene i Stavanger Våren 2019

Her er oversikten over møteplan for første halvår i 2019. Vi har også lagt inn dato og turopplegg til vår fellestur med Telepensjonisten på Haugalandet. Dere kan allerede nå reservere datoene for å møte gamle kolleger og høre på interessante foredrag i 2019.

  • Mandag 28.januar 2019 kl 12.00 i Årsmøte i møtesalen Tjensvoll kirke. I tillegg til årsmøtesaker blir det underholdning og hyggelig samvær.
    Protokoll årsmøte 2019
  • Mandag 25.februar 2019 kl 12.00 medlemsmøte i møtesalen Tjensvoll kirke. Tema: «Sjøfolk i krig» ved Anne Tove Austbø, konservator ved sjøfartsmuseet.
  • Mandag 25.mars 2019 kl 12.00 medlemsmøte i møtesalen Tjensvoll kirke. Tema:  «Påfyll i hverdagen – skjemt og alvor» ved Ragna Bjelland.
  • Mandag 29.april 2019 kl 12.00 medlemsmøte i møtesalen Tjensvoll kirke. Tema: «Hva er velferdsteknologi?» Orientering om hjelpemidler for å kunne bo lengst mulig i eget hjem ved leder Bjarte Bøe, avdeling for velferdsteknologi, Stavanger kommune.
  • Mandag 3.juni 2019 Fellestur med Telepensjonistene i Haugesund. Turen går til Suldal, Nesflaten og Røldal. I Ølen møter vi guide for dagen og han tar oss med innover Suldalsosen og langs Suldalsvatnet til vi kommer til Nesflaten. Etter at vi har spist middag og flere interessante stopp fortsetter ferden langs Brattlandsdalen til Røldal og følger mot Åkrafjordtunet hvor de venter på oss med dagens ettermiddagskaffe. I Ølen tar vi farvel med guiden og kjører tilbake til Aksdal og videre til Arsvågen.