Referat fra medlemsmøte 26. mars 2018

Referat fra medlemsmøte 26. mars 2018

Referat fra medlemsmøte mandag 26. mars 2018

Medlemsmøte mandag 26. mars 2018 kl. 1700 i Eldres Kultursenter

Leder Kåre ønsket 23 medlemmer velkommen, og vi sang til åpning «La oss leve for hverandre». Sekretær leste referat fra forrige møte, og Aase Gjerstad, som hadde bedt om ordet i ca. 10 minutter, ønsket å fortelle om boka som Merete Huseby har skrevet, «Et liv mellom to stoler». Merete er forøvrig sekretærens datter, som avholder seg fra ytterligere reklame.

I dag hadde vi to staute karer til å underholde oss, den ene, Magne Furuseth, er prest. Sammen med Magnar Solemdal på trekkspill, selv holder han seg til gitaren, spilte og sang de sammen med oss. Gode, gamle sanger som vi alle kan: «Kom mai du skjønne milde», «No livnar det i lundar», «Blåveispiken» og mange flere. Som avslutning sang Magne Furuseth to sanger med gitar til – alene.

Vi hadde en fin stund sammen med disse to, og etter at vi alle hadde koset oss med kaffe og gode kaker fra Enen, ble gjestene takket med applaus og hver sin blomsterbukett. De ville ikke ha noe honorar!

Neste møte blir 30. april, siste møte i dette halvåret, og da vil Magnhild Grydeland fortelle og vise bilder fra sin og mannen sin, Hans, sin «jordomseiling».

Loddsalget innbrakte kr. 2 650,00. Vi sang til slutt «Livet er så godt å leve». Kåre ønsket «God påske» til alle, og møtet var slutt ca. kl. 1900.

Ref.: Ildri Huseby