Nytt bookingsystem for Telenor hytter

Hyttestiftelsen i Telenor har nylig lansert ny webløsning for booking av sine hytter. ALLE Telepensjonistene gis mulighet til å velge og vrake blant samtlige hytter.

Den gamle webløsningen for hytteinformasjon og hyttebooking har dessverre ikke fungert optimalt, mulighetene for support har blitt begrenset og kostnadene har blitt for høye. Styret i Hyttestiftelsen besluttet derfor i fjor å fase ut gammel løsning og anskaffe en ny velprøvd løsning for administrasjon av velferdshytter i norske bedrifter, sier Eric F. Ekern. Han er styreleder i Stiftelsen Telenor Hytter.

Han forklarer at alle brukere som er registrert med en gyldig booking allerede er opprettet i systemet og vil få tilsendt brukernavn og passord fra Hyttestiftelsen. Alle andre brukere må registrere seg på nytt. Som pensjonist står du fritt i å velge hvilken e-postadresse du benytter som brukernavn. Det kan ta noen dager å få generert passord, da de har behov for å verifisere retten din som hyttebruker.

– Vi har stor tro på at den nye løsningen vil bedre brukeropplevelsen kraftig. Send gjerne tilbakemeldinger til hytte-ost@telenor.com, sier Ekern.

Vi telepensjonister har jo en stor fordel ved at vi kan unngå ferier og benytte hyttene i roligere perioder. Lykke til!

På Telepensjonistene sin hovedside finner du link for å gå til siden for hyttebestilling, hvor du også vil få mer informasjon samt finne linken til det nye bookingsystemet.

LYKKE TIL med mye hyttekos!