Nyttårsbrev fra leder

Nyttårsbrev fra leder

Styret ønsker sine medlemmer i Bergen og Hordaland et godt nytt år og leder gir oppdatert status for arbeidet fremover.

Gode Telepensjonister.                                                       

Godt Nyttår til alle sammen.

Og da håper vi at det blir et bedre år enn 2020.

Tirsdag 5. januar ble tillyst som et styremøte, men på grunn av restriksjoner måtte vi ha et arbeidsutvalgsmøte med kun fem deltakere. Sist jeg skrev til dere antydet vi at det kunne bli et medlemsmøte den 12. januar. Slik blir det ikke. På arbeidsutvalgsmøtet kansellerte vi det medlemsmøtet. Myndighetene har laget restriksjoner frem til den 18. januar, og det kan godt hende at restriksjonene blir forlenget.

Nå var vi inne i en god trend med lavere smitte i Bergen, men så kommer det en ny variant av viruset som er mer smittsom. Veldig kjedelig. For at vi skal invitere til medlemsmøte må vi være rimelig sikker på at det er trygt både å reise til møtet, og å være på møtet.

Nå er vi også i en utfordrende situasjon når det gjelder årsmøtet som normalt skal avholdes innen 15. februar. Kanskje blir det utsatt, eller så må vi finne en annen måte å gjennomføre dialog med medlemmene.

Arbeidet med regnskap skal være ferdig revidert i løpet av januar, og årsmelding er allerede klar.

Først av alt vil vi undersøke om det er mulig å utsette årsmøtet til høsten. Da regner vi med at mange av oss har fått vaksine, og da kan vi ha  et møte på vanlig måte.

Vi kommer tilbake med informasjon senere.

 

Vennlig hilsen

For styret

Ulf Rathe