Online e-post – endringer våren 2023.

Telenor forbedrer nå og starter fakturering av Online-epost fom. 1. juni. Denne artikkelen gjelder de av våre medlemmer som er bruker av denne tjenesten og har epostadresse som slutter med @online.no.

Mange av oss telepensjonister ble tildelt en ONLINE epostadresse fra Telenor den gang eposten var i sin barndom.

Det har etter hvert også dukket opp flere eposttilbydere, som feks Outlook, G-mail, Opera og Mozilla, slik at flere har valgt å skaffe seg en konto hos en av disse. Mange av våre medlemmer har likevel valgt å opprettholde sin Online konto.

I de senere år har forekomsten av søppelpost økt dramatisk. Telenor Online sin gamle løsning har ikke vært helt på høyden i forhold til disse problemene, noe som har ført til stor irritasjon og plage for kundene.

Nå tar imidlertid Telenor grep og startet ved årsskiftet et prosjekt for fornyelse og forbedring av sin eposttjeneste. Dette innebærer at kundene gradvis flyttes over til ny løsning innen utgangen av mai, noe som også inkluderer et forbedret filter mot søppelpost (SPAM).

Telenor har lagt ut informasjon som du kan lese mer om HER , der vil du finne svar på mange av problemstillingene knyttet til endringen.

Telenor sender i disse dager også ut info via epost til alle Online-brukere.

Telenor Online har vært gratis til nå. Fra 1. juni vil Telenor fakturere brukerne.

Derfor må du innen 31. mai ta stilling til om du ønsker å videreføre tjenesten.

Blir du med videre, gjelder følgende:

1.06.2023

Dersom du ikke har betalt månedspris for e-postkontoen frem til nå vil du overføres til E-post 5 GB som koster 39 kroner i måneden. Dette vil gjelde fra 1. juni 2023.

01.07.2023

Dersom du allerede betaler 29 kroner i måneden for e-postfilter og lagring vil du overføres til E-post 15 GB som koster 49 kroner i måneden. Denne utgiften vil bli belastet fra og med 1. juli 2023.

 

Unngå fakturagebyr:

  • Du kan enkelt unngå papirfaktura og tilhørende fakturagebyr. Dersom du allerede har gitt en generell aksept for e-faktura i din nettbank, så vil du automatisk få din faktura fra Online e-post som e-faktura. Les mer om e-faktura her.

 

Ønsker du imidlertid å avslutte kontoen, les HER

Trenger du å snakke med kundeservice, ring 91 50 90 00
Eller se HER
—————-
Les også hva TEK.NO skriver om saken HER
.
Denne saken vil bli fulgt opp på neste medlemsmøte 9.mai.