Julemøtet er avviklet 24. november 2015

Julemøtet er avviklet 24. november 2015

Vårt tradisjonelle julemøte ble avviklet med stort frammøte i møtelokalet i Grefsenveien tirsdag 24. november.

OSL-151124_Møte_Julebord_01
Leif spanderte aperitif til alle ved inngangen

55 medlemmer var påmeldt til årets julemøte i Grefsenveien. Arrangementskomitéen med velvillige hjelpere hadde pyntet lokalet med juleduker, juleservietter og andre ting som kunne minne oss om høytiden som vi snart står foran. Ja, til og med juletreet var på plass og pyntet for anledningen. Og ved ankomst fikk alle en valgfri aperitif å nippe til.

Leif åpnet møtet og ønsket alle velkommen til fest. I dag var det ikke noe program på dagsordenen, nå var vi utelukkende samlet for å spise god mat og hygge oss i godt selskap.

Etter noen praktiske opplysninger overlot Leif ansvaret til Arrangementskomitéen som vartet opp med varm julemiddag fra Gunnar Ruud Catering, og den inneholdt alle de ingredienser som vi vil ha: Ribbe, medisterkaker, medisterpølse, surkål, tyttebær, poteter og brun saus. Det smakte aldeles nydelig (som vanlig), all ros til vår nye catering-leverandør – Gunnar Ruud.

Etter maten var det kaffe med kransekake til, og kanskje en aldri så liten «avec» til kaffen.

Kari hadde tatt med CD’er med julesanger og dansemusikk, så utover kvelden ble det anledning til å delta både i gang rundt juletreet, og en svingom på dansegulvet.

Alle var tilsynelatende enig om at de nye lokalene i Grefsenveien var et hyggelig sted å feire julmøtet, og kvelden ble veldig vellykket. En stor takk til Arrangementskomitéen.

Nedenfor viser vi noen glimt fra festen (Klikk på et bildet for å vise dem i bildegalleri):