Endelig kunne vi feire julebord

Endelig kunne vi feire julebord

Tirsdag 30. november kunne vi ta tankene bort fra korona for en stund og samles til julemøte i nytt lokale.

Ikke så god plass på kjøkkenet her som i Grefsenveien

Vi har vært uten samlingslokale siden koronaen slo til på vårparten 2020, og styret har jobbet intenst med å finne nye egnede møtelokaler. Vi har ikke lykkes å finne permanente lokaler ennå, men bruker foreløpig midlertidige lokaler i Jerikoveien 27C på Lindeberg. Dette lokalet tilhører borettslaget til Unni og Leif, så sånn sett er det jo en praktisk nødløsning til vi har et permanent opplegg.

Tirsdag 30. november hadde styret innkalt til Julemøte/Julebord i dette lokalet, og vi var alle spent på hvor mange som ville finne veien hit, særlig ettersom vinteren nettopp hadde meldt sin ankomst med kuldegrader og et lett snødekke.

Arrangementskomiteen hadde gjort en fin jobb tidligere på morgenen samme dag og dekket til fest. Lokalet er ikke så stort, og det er begrensninger på hvor mange det er plass til samtidig. Men ikke mindre enn 30 medlemmer trosset kulden og klarte å finne fram til møtelokalet i Jerikoveien 27C.

Ved ankomst fikk alle en aperitif å nippe til. Unni åpnet møtet og ønsket alle velkommen til fest i nye lokaler. Denne dagen var det ikke noe program på dagsordenen, nå var vi utelukkende samlet for å nyte god mat og drikke, og glemme alt som heter korona og hygge oss i godt selskap.

Deretter overlot Unni ansvaret til Arrangementskomitéen som vartet opp med varm julemiddag fra vår faste cateringleverandør, Gunnar Ruud Catering. Middagen besto av alt vi måtte ønske: Ribbe, medisterkaker, medisterpølser, surkål, tyttebær, poteter og brun saus. Rimelig mengde drikke var inkludert i prisen, øl og akevitt, eller rødvin for den som foretrakk det. For de som ikke fikk nok å drikke med dette, var det mulig å kjøpe ekstra.

Og til dessert ble det servert riskrem med rød saus, som det seg hør og bør.
Alle var enig om at mat og drikke smakte upåklagelig.

Etter maten var det kaffe med kransekake til, nesten like god som «Anne Husmo spesial», og en aldri så liten «avec» til kaffen.

Det var ikke noe juletre i dette lokalet, så gang rundt juletreet ble det ikke denne gangen. Men dette la ikke noen demper på stemningen, alle så ut til å stortrives ved endelig å kunne samles igjen, for første gang på 1 1/2 år. Dette ble en en verdig avslutning på foreningsåret, og forhåpentlig vis en forsmak på hva neste år kan by på.

En stor takk til Arrangementskomitéen som ordner til disse arrangementene for oss, og til Unni og Leif (og Bjørg) som har stått på for å finne egnede møtelokaler. God Jul og Godt Nyttår til alle!

Nedenfor vises et knippe bilder fra festen:
(klikk på et bilde og bla fram og tilbake med piltastene)