Endelig nye lokaler

Endelig nye lokaler

Det har tatt lang tid å finne nytt møtelokale, men nå har vi endelig fått tak i et egnet lokale til treffene våre. Lokalet kalles "Frysern" og tilhører Pynten borettslag, bare noen få meter fra Bergkrystallen T-bane stasjon.

Aktivitetshuset «Frysern» ligger i krysset Mellombølgen og Grusveien, og er Pynten borettslag sitt selskapslokale. Adressen er: Pynten borettslag, Mellombølgen 50, 1157 Oslo. Lokalet har absolutt ikke fått sitt navn på grunn av innetemperaturen. Men da Pynten borettslag ble bygget og innflyttet i 1958-60, var det ikke vanlig med frysebokser i alle hjem, slik som i dag. Det ble da satt opp et eget bygg med frysebokser med 100 liters størrelse,  som de første innbyggerne fikk leie.

Nå er dette aktivitetshuset renovert og fremstår som et moderne og tidløst lokale. «Frysern» har trådløst internett, projektor og lerret med lydanlegg, et godt utstyrt kjøkken, fleksibel møbleringsplan og plass til bespisning til inntil 40 personer.

Det er veldig lett adkomst til det nye møtelokalet, det ligger bare noen få meter fra Bergkrystallen T-bane stasjon, som er endestsjon på T-bane linje 4.

Det går også an å ta buss, den nærmeste vil da være Busslinje 79 Grorud T – Åsbråten. Da må du gå av bussen ved Munkelia T-bane, derfra er det ca. 10 min. spasertur til «Frysern». Eller, du kan også hoppe på T-banen og ta den én stasjon videre til Bergkrystallen.

Telepensjonistene har nå reservert dette lokalet et antall tirsdager ut året, slik som vi har vært vant til fra Grefsenveien 28.

Her kan du lese mer om dette møtelokalet fra hjemmesidene til Pynten BRL: Utleie av Frysern.

Vel møtt til hyggelige sammenkomster i nye lokaler når Corona´en en gang slipper taket!