Fandens svigermor slo til igjen – 29. september 2015

På medlemsmøte 29. september ble det gjort et nytt forsøk på å presentere svigermor-foredraget som vi måtte avlyse i vår. Men teknikken slo seg vrang igjen denne gangen også.

Kari tar inn inngangspenger
Kari tar inn inngangspenger

Mer enn 30 medlemmer hadde møtt opp til medlemsmøte 29. september for endelig å få med seg dette svigermor-foredraget. Det tekniske utstyret er blitt reparert i mellomtiden, og på Treffen for 2 uker siden ble det prøvekjørt og funnet i orden. Men denne gangen ville vi være 100% sikker på at det tekniske anlegget fortsatt var i orden til dagens svigermor-foredrag, og det ble derfor testet god tid i forveien.

Men også denne gangen viste det seg umulig å få opp bilder og presentasjoner fra PC opp på skjermen på veggen. Utleieansvarlig ble tilkalt, men heller ikke han klarte å løse flokene. I mellomtiden ble foredragsholderen orientert om situasjonen, og bedt om å holde seg i bero til problemet var løst. Men problemet lot seg ikke løse, og til slutt måtte vi bare beklage overfor foredragsholderen at hele det tekniske anlegget synes å være forhekset. Foredragsholderen selv ymtet frempå om at kanskje fandens svigermor hadde en finger med i spillet her?

Referat fra tidligere medlemsmøte
Referat fra tidligere medlemsmøte

Leif kunne omsider åpne møtet med å ønske alle velkommen, og lese opp dagsorden (som dessverre var uten foredrag om svigermor denne gangen også) og takkekort fra jubilanter.
Unni leste opp referat fra forrige medlemsmøte, og det ble orientert om en del saker fra Forbundet. Åke kunne fortelle at turen til Lübeck, som var planlagt dagen etter Julemøtet, nå var avlyst. I siste Melding til medlemmene var det blitt opplyst at det ville bli juletur til Oset Høyfjellshotell også i år, og dette måtte også turkomitéen rette seg etter. Derfor ble Lübeck-turen avlyst, og juleturen går derfor i stedet til Oset fra 18. – 20. november.

Etter at den formelle del av møtet var overstått, var det tid for middagsservering. Vi har tidligere fått levert mat fra Mor Ingers Kjøkken, men de har nå sluttet å levere ut mat. Derfor er det nå Gunnar Ruud Catering som er vår nye leverandør av ferdigmat. Til dette medlemsmøtet var det bestilt lapskaus med flatbrød. Enkel og grei rett som falt i god smak hos alle frammøtte.

Og etter middagen var det som vanlig kaffe og kaker – og utlodning. Loddsalget gikk strykende, og brakte inn sårt tiltrengte kontanter i foreningskassa.

Nedenfor viser vi en del bilder fra dette møtet.