Første «Treffen» i nye lokaler

Første «Treffen» i nye lokaler

Det var stor spenning til hvor mange som ville møte opp til første "Treffen" etter coronaepidemien som hadde herjet i to år, ikke minst fordi vi nå skulle møtes i nye og ukjente lokaler i "Frysern" på Bergkrystallen . Det viste seg at ikke mindre enn 20 medlemmer fant fram til til de nye lokalene på selveste kvinnedagen 8. mars.

Leif ønsket alle velkommen til  nytt møtelokale

Leif åpnet møtet og ønsket velkommen i nye møtelokaler. Siden det var stor overvekt på kvinner i forsamlingen, benyttet han anledningen til å gratulere med Kvinnedagen.

Som vanlig var det bestilt mat fra Gunnar Ruud. Men siden dette var første bestilling til ny adresse, kjørte sjåføren feil og måtte geleides til riktig adresse. Men etter litt ventetid kom maten endelig fram, og var vel verdt å vente på: Deilige smørbrød med laks og eggerøre. Og siden det var rikelig med mat, ble det (minst) to smørbrød til hver. I tillegg til smørbrød ble det også servert småkaker med kaffe til.

Etter maten ble det som vanlig loddsalg (og som vanlig med skjevfordeling av vinnerbordene).

Forsamlingen så ut til å kose seg i de nye lokalene, og hadde mye nytt å fortelle hverandre etter to hele år i «isolasjon».

Leif avsluttet møtet og minte om:

  • Neste medlemsmøte mandag 28. mars hvor Bente Brønbo spiller og synger. Da blir det servert gulasjsuppe.
  • (Treffen 12. april utgår på grunn av påske).
  • Medlemsmøte tirsdag 26. april hvor advokat Ulfsryggen vil holde foredrag om Fremtidsfullmakter. Da blir det servert kylling i curry.

Liv har planlagt Byvandring/gåtur til nye Deichman Bjørvika tirsdag 15. mars. Møtested: Oslo S/Jernbanetorget ved Tiger’n kl 12:00. Planen er å ta en matbit på Egon i Byporten etterpå. Vel møtt!

Her er noen bilder fra denne første sammenkomsten i «Frysern»: